Ivan Gavrilović otkrio kako se Džej šalio na Kebin račun: Anegdota iz aviona se prepričava godinama

02.02.2024

22:55

0

Ponosio se romskim poreklom

Ivan Gavrilović otkrio kako se Džej šalio na Kebin račun: Anegdota iz aviona se prepričava godinama
Ivan Gavrilović - Copyright ATAImages/M. M.

Ivan Gavrilović postao je velika dens zvezda tokom devedesetih, a hit "200 na sat" vinuo ga je na vrh estrade, te je imao prilike da sarađuje sa mnogim zvezdama poput Džeja Ramadanovskog.

Kako su zbog filma "Nedelja" Džejev lik i delo ponovo aktuelna tema, Ivan se prisetio jedne anegdote koja mu uvek izmami osmeh na lice.

– Baš smo bili dosta povezani i putovali smo po celom svetu. Takvo vreme je bilo, a mi smo se pojavili u nekom novom svetlu. Malo taj tehno-folk i dens posle toga, ali smo sa narodnjacima imali ta neka druženja koja su fascinantna. Uvek smo išli zajedno avionom i zezali smo se, posebno kada je tu bio Džej koji je bio najopušteniji lik – prisetio se Ivan, pa dodao:

ATAImages
 

– Sećam se jednom prilikom, on ode u biznis klasu i uzme onaj mikrofon od stjuardese, a onda krene da viče "Ima mesta i za bele cigane ovde u prednjem delu biznis klase" i gleda u Kebu, a oni svi gledaju da li je on rodom ili nije. To je bilo zezanje! Pa, sećam se i kad mu kaže "Alo, ganci, slobodno možeš u biznis klasu" - ispričao je Gavrilović.

Podsetimo, film "Nedelja" govori o odrastanju i karijeri pokojnog Džeja Ramadanovskog, a glavne uloge dobili su Husein Husa Alijević i mali Alen Selimi. Mnoge je iznenadila, ali i raznežila neverovatna sličnost sudbina pokojnog pevača i dečaka koji tumači njegov lik, a koga su producenti slučajno sreli dok je prodavao ruže po Skadarliji.

(Grand)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike