Maraju Keri ne interesuju brojne porodice koje ima njen bivši muž: Previše ih je, ne mogu to da ispratim

28.09.2022

13:00

0

Autor: Marija Mitić

Voditelj ima devetoro dece sa više različitih žena, a čeka još dvoje

Maraju Keri ne interesuju brojne porodice koje ima njen bivši muž: Previše ih je, ne mogu to da ispratim
profimedia-0492633657 - Copyright Profimedia

Voditelj i bivši suprug Maraje Keri, Nik Kenon praktikuje poliamoriju, odnosno održava intimne odnose s više osoba uz znanje i pristanak svih partnera, pa tako ukupno sa njima ima devetoro dece.

Planetarno popularna pevačica kaže da nije u toku sa njegovim potomstvom te njegovom stalno rastućom porodicom.

- Previše ih je pa ne pratim ni decu, ni njihove majke. Ali, srećna sam zbog njega i želim mu sve najbolje - rekla je Maraja kratko o tome.

Profimedia
Maraja Keri

Inače, poznata pevačica bila je u braku s TV voditeljem od 2008., pa sve do 2016. godine, a zajedno imaju blizance Monroa i Morokana.

Uprkos razvodu 2014., Maraja i Nic i dalje zajedno odgajaju svoje jedanaestogodišnje blizance, a izvor blizak njima tvrdi da su "jako dobri i imaju odličan odnos".

Tokom intervjua u podkastu "It‘s Tricky With Raquel Harper" u maju, Nik je rekao da je odmah nakon razvoda od Maraje shvatio da "nije stvoren za brak". Dodao je i da ne veruje niti sledi "tradicionalnu monogamiju".

Profimedia
Nik Kenon

Podsećanja radi, osim dece sa Marajom, Nik je sina Zena dobio sa Ališom Skot, sa Britani Bel ima ćerku neobičnog imena Moćna kraljica kao i sina Goldena Kenona. Veza sa Ebi De La Rosom donela mu je i Zajona i Ziliona Kenona. Sa Bri Tijesi spaja ga ćerkica čije ime na sprskom jeziku znači Legendarna ljubav, a nedavno je dobio ćerku Oniks Ajs Kol Kenon sa LaNišom Kol.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike