Kraljica Božića spala sa trona: Pesma Maraje Keri više nije najslušanija za praznike, sad je ova numera na vrhu!

05.12.2023

23:20

0

Pevačica koja je izvodi ju je snimila pre više od 60 godina

Kraljica Božića spala sa trona: Pesma Maraje Keri više nije najslušanija za praznike, sad je ova numera na vrhu!
Maraja Keri - Copyright Profimedia

Maraja Keri se smatra "kraljicom Božića", najpre zbog njenog planetarnog hita "All I want for Christmas" koji je u vreme praznika jedna od najslušanijih. Međutim, sada je druga pesma zauzela tron.

Prema Bilbordovoj "HOT 100" listi, na prvom mestu je sada numera "Rockin' Around The Christmas Tree" koju peva Brenda Li. Zanimljivo je, inače, da je Brenda ovu pesmu snimila kada je imala samo 13 godina, a pevačica danas ima 74. Ovo je ujedno i najstarija pesma koja se ikada našla na ovoj listi. 

Inače, iako je Marajina pesma možda jedna od najslušanijih numera za vreme praznika, i njoj je trebalo 25 godina da se nađe na vrhu pomenute liste. Ipak, Brenda je nastariji izvođač koji se našao na ovom spisku.

Profimedia
Brenda Li

- Srećna sam zbog svih koji su toliko radili na tome da se ovo dogodi - rekla je Brenda, koja je pred ove praznike objavila spot za svoju pesmu.

Njena pesma je, navodno, postala omiljena nakon filma "Sam u kući". 

Maraja i dalje zarađuje od pesme

Kako se ranije pisalo, Maraja je do sada zaradila preko 60 miliona dolara na svom hitu, a zanimljivo je da se svake godine, u ovo vreme, njen bankovni račun uveća uglavnom za milion dolara

Profimedia
Maraja Keri

Pesmu je objavila 1994. godine, a mnogi su joj rekli da više i ne mora da radi, jer samo ova pesma joj donosi novac i sigurnost.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike