Sestra Maraje Keri nema ni za zube! Iako je pevačica milijarderka, Alison živi na rubu egzistencije (VIDEO)

13.11.2023

18:18

0

Godinama ne razgovaraju

Sestra Maraje Keri nema ni za zube! Iako je pevačica milijarderka, Alison živi na rubu egzistencije (VIDEO)
Maraja Keri - Copyright Profimedia

Slavna pevačica Maraja Keri tokom svoje karijere uspela je da zaradi milijarde dolara, ali novac nije doneo i sreću. 

Naime, osim ljubavni borodloma, blistavu karijeru Maraje pratili su i porodični skandali. U svojim memoarima, navela je da ju je sestra Alison više puta dovodila u rizične situacije, poput toga što ju je ostavila sa njenim dečkom za koga se kasnije ispostavilo da je makro. 

Osim toga, ona je iznela i da ju je sestra zlostavljala i davala joj valiju, a nakon ovih optužbi, Alison je podnela tužbu protiv Maraje. 

Profimedia
 

Njihov sukob ne jenjava, te Maraju ne dotiče to što Alison živi na rubu egzistencije. U prilog tome govori i video koji je nedavno osvanuo na društvenoj mreži TikTok, a u kome ona govori da nema novca da uradi nove zube. 

- Ja sam Alison Keri i nažalost živim bez zuba. Nisam uspela da ih zamenim. Volela bih da mogu da ih zamenim, ali jednostavno nemam novca i tako stvari stoje. Gotovo je nemoguće obavljati neke stvari bez zuba. To je sve što stvarno imam da kažem - govori ona u videu koji se širi društvenim mrežama, prenosi Mirror.

 

@didyoucatchthis Alison Carey Updates Public, Says "She Can't Afford Teeth". #mariahcarey #foryou #xyzbca #trending ♬ original sound - Did You Catch This?

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike