Iza božićnog hita Maraje Keri krije se tužna priča: Pevačica otvorila dušu i progovorila o teškom detinjstvu

27.11.2020

12:32 >> 13:23

0

Kao devojčica samo je želela da joj ovaj praznik bude predivan

Iza božićnog hita Maraje Keri krije se tužna priča: Pevačica otvorila dušu i progovorila o teškom detinjstvu
Copyright Profimedia

Američka pevačica Maraja Keri (50) poznata je kao velika obožavateljka Božića, o kome je pevala i u jednoj od svojih najpopularnijih pesama „All I Want For Christmas Is You”, koju je snimila 1994. godine.

Ona je sada otkrila se ne osvrće na to što se mnogi šale na račun toga što voli Božić, kao i da se iza te ljubavi krije tužna priča.

– Znam da je to kao „ha-ha, ona voli Božić”, ali ja ga stvarno volim. Znam da me ismevaju, ali to je u redu – rekla je pevačica u razgovoru sa manekenkom Naomi Kembel u njenom podkastu „No Filter With Naomi” i dodala:

– Bila sam tužno dete koje je želelo da Božić bude predivan. Želela sam pravu porodicu koja brine o meni, da taj dan ne unište, a oni su to uništavali iz godine u godinu. Gledala sam jelku i osećala mir. To su za mene bili neverovatni trenuci. Među svim mladim muzičarima snaga moje pesme uspela je da se probije. Godinama je na vrhu top-lista, iako ja nisam stremila tome, ali su moji obožavaoci, najbolji ljudi na svetu, to mogućili.

Podsetimo, Marajin hit „All I Want For Christmas Is You” prošle godine se prvi put našao na vrhu Bilbordove top-liste, 25 godina nakon što je pesma objavljena.

PROČITAJTE JOŠ:

Posle traumatičnog razvoda, Helena Bonam Karter uživa u ljubavi sa 22 godine mlađim dečkom (FOTO)

Džon Ledžend posle gubitka bebe: Ove godine sam najzahvalniji zbog svoje hrabre supruge

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike