Zorannah propala žurka za dečka, u stanu haos, ali sve gori od strasti: Sa Elojem Rumom ukrstila jezike - bukvalno! (FOTO)

06.02.2024

13:50

0

Ništa im nije pokvarilo veselje

Zorannah propala žurka za dečka, u stanu haos, ali sve gori od strasti: Sa Elojem Rumom ukrstila jezike - bukvalno! (FOTO)
Zorana Jovanović Zorannah i Eloj Rum - Copyright Instagram screenshot / zorannah

Zorana Jovanović, koja se proslavila kao Zorannah, rešila je nedavno da napravi žurku iznenađenja dečku Eloju Rumu za 35. rođendan, međutim tik pred proslavu - svi planovi pali su u vodu, a ona je u okviru svojih „storija" objasnila i zašto. Ujedno, pokazala je kako to nije uticalo na njihovo dobro raspoloženje.

Sportistu koji je prema njegovim biografskim podacima koji se mogu pronaći i onlajn rođen na današnji dan, 6. februara, svakako je oduševila.

- Sve je pošlo naopako. Trebalo je da baloni budu gore, ali sam kupila pogrešne. „Srećan rođendan" je padalo sa zida, a Aspen (pas) je non-stop krao dekor i preuređivao sve što bih napravila - pisala je Jovanovićeva na Instagramu, pokazujući kutak u stanu gde je veliko iznenađenje trebalo da se odvije, što vas sve čeka u galeriji koja sledi.

- Ovo (od balona) je bilo suviše veliko da bih sakrila u gostinskoj sobi. Očito, vidi se kroz zavese, tako da je on (Eloj) bio iznenađen još dan ranije - smejala se blogerka.

- Srećan rođendan mojoj srodnoj duši, najboljem prijatelju, ljubavi mog života. Pružio si mi život iz snova. Ti si čovek mojih snova. Ovo mi je bila najbolja godina ikada, toliko sam zahvalna. Jedva čekam da te vidim kako gubiš još kose i sediš u narednoh 50 godina. Najlakše je voleti te - poručila je ona, pa izmamila i lavinu komentara njihovih fanova, koji su se brzo priključili čestitkama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike