Kad golman pokaže svoje atribute: Zorannah ima dečka kojim se diči! Golišavi Eloj ima čime da se pohvali (FOTO)

05.11.2023

00:09

1

Influenserka uživa u ljubavi, a baš on je uspeo da ispuni sva njena očekivanja

Kad golman pokaže svoje atribute: Zorannah ima dečka kojim se diči! Golišavi Eloj ima čime da se pohvali (FOTO)
Eloj Rum i Zorannah - Copyright Instagram printscreen/eloyroom

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa holandskim sportisom Elojom Rumom. Oni su prvo živeli u Americi, da bi se nedavno preselili u njegovu rodnu Holandiju, gde je nastavio profesionalnu karijeru.

I dok Zorana tu i tamo u svojim vlogovima na Jutjubu otkriva neke detalje njihovog zajedničkog života, Eloj se, zbog obaveza, retko pojavljuje u njenim videima. Ipak, kada se pojavi, privuče veliku pažnju, pre svega zbog svog izgleda.

Eloj je aktivan i na društvenoj mreži Instagram, a one fotografije na kojima je golišav privlače posebnu pažnju, pogotovo ženskog dela njegovih pratilaca. O tome govori i činjenica da je jedna naša poznata ličnost, koju Zorana nije htela da imenuje nedavno u jednom intervjuu, pokušala da privuče Elojevu pažnju kada se saznalo da je u vezi sa influenserkom.

Bilo kako bilo, Eloj je ispunio sve uslove koje je Zorana imala kada je u pitanju izbor partnera, a kako je jednom prilikom ispričala i da joj je bitan fizički izgled, sa golmanom svakako nije pogrešila.

Printscreen Instagram/ Zorannah
Eloj Rum i Zorannah

Podsetimo, njih dvoje su nedavno bili u Beogradu, a Zorana je dečka vodila da proba teletinu ispod sača, što je mnoge oduševilo, a njemu se i te kako dopalo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike