Zorannah oprema stan sa golmanom u Holandiji! Dečko je proziva da mnogo troši: Nisam ni ušla u radnju, potrošila sam 500 evra!

08.09.2023

08:30

11

Ona je pokazala i šta je kupovala, a tek planira da troši

Zorannah oprema stan sa golmanom u Holandiji! Dečko je proziva da mnogo troši: Nisam ni ušla u radnju, potrošila sam 500 evra!
Zorannah - Copyright Youtube printscreen/zorannah

Zorana Jovanović Zorannah nedavno je objavila da se sa svojim dečkom Elojom Rumom seli u Holandiju, nakon što su nekoliko meseci proveli u Americi, zbog njegovog posla.

Ona je otkrila da traže stan koji će kupiti, a to se nedavno i desilo, te je sada usledilo ono najslađe - renoviranje. Ipak, influenserka koliko uživa, toliko joj je stresno da pronađe ono što joj se dopada, ali novac na to ne žali.

- Mislila sam da će nam stan biti na zeleno, ali smo se predomislili i idemo na plavo. Stan ću vam pokazati kada sve završim, kada kupim sve detalje, dekoracije, kada promenim boju koju želim. Do tada ćete videti samo delove. Stan je prelep, jedva čekam da sve namestimo kako treba i da vam ga pokažemo - rekla je Zorannah, pa nastavila da pokazuje stvari.

Ona je pokazivala od običnih krpa, sunđera, escajga, tanjira preko dekoracije poput svećanja, sveća, mirišljavih štapića do raznih plehova, usisivača, blendera.

- Nisam ni ušla, već sam potrošila 500 evra - rekla je Zorannah dok je bila u jednoj radnji za kuću.

Na kraju videa dečku ju je prozivao da mnogo troši i to dok su gledali jedan od viralnih videa Miljane Kulić.

- Spavaš dugo, trošiš mnogo i voziš Lambordžini - šalio se Eloj sa Zoranom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike