Zorannah i njen dečko potrošili na hiljade evra u šopingu: Jednu stvar je čekala celog života!

21.11.2023

20:50

2

Influenserka je sve pokazala u novom videu koji je objavila

Zorannah i njen dečko potrošili na hiljade evra u šopingu: Jednu stvar je čekala celog života!
Zorana Jovanović Zorannah - Copyright Printscreen Youtube/Zorannah

Influenserka Zorana Jovanović Zorannah već neko vreme uživa u ljubavi sa holandskim golmanom Elojom Rumom. Kako se čini, njih dvoje su se baš "našli", a oboje gaje veliku ljubav prema i prema šopingu.

Tako se Zorannah u novom videu pohvalila stvarima koje su pazarili, ali jedno joj je bilo posebno emotivno i važno.

- Da krenemo od nečega što sam ja želela bukvalno ceo svoj život, ali nikada nisam želela da je kupim sama. Po meni je "Cartier Love" narukvica simbol ljubavi. Kupili smo iste narukvice. Iskreno, ne mogu biti srećnija - rekla je ona.

Očekivano, Zorannah nije pričala o cenama, a kako se može videti na sajtu ovog brenda, narukvice se kreću od 4.750 dolara pa do čak 27.300 dolara, u zavisnosti od modela.

Instagram printscreen/eloyroom
Eloj i Zorannah

Tu nije stala

Kako je objasnila, influenserka i njen dečko imali su cilj da odu u šoping u tri radnje pa su se, posle kupovine narukvica, uputili u "Dior" radnju gde se ona počastila torbom iz nove kolekcije. Cena ove torbe je nesto malo manje od 4.000 evra.

Na kraju su se Zorana i njen dečko, koji inače vole da "slažu" stvari, pa uglavnom kupuju iste kada je to moguće, počastili i "Pradinim" jaknama, a njena je, kako se navodi na sajtu ovog brenda, koštala 2.100 evra.

Influenserka je, podsetimo, sa Elojem počela da živi još dok je on igrao u Americi, a onda su se vratili u Evropu, tačnije u Holandiju, gde je on nastavio karijeru.

Tu su čak i kupili stan u koji su se nedavno uselili, a svi su zaključili da je Zorannah nikad srećnija i da je našla ljubav svog života.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike