Zorannah pokazala kako se slaže sa bivšom ženom svog dečka, ona otkrila detalje upoznavanja: Plakala sam zbog nje, bila sam pod stresom

19.01.2024

00:08

1

Lisa je ispričala zašto joj je bilo bitno da ima dobar odnos sa svojim bivšim i influenserkom

Zorannah pokazala kako se slaže sa bivšom ženom svog dečka, ona otkrila detalje upoznavanja: Plakala sam zbog nje, bila sam pod stresom
Eloj Rum i Zorannah - Copyright Printscreen Youtube/Zorannah

Zorana Jovanović Zorannah već duže vreme uživa u ljubavi sa golmanom iz Holandije Elojem Rumom. Jedna od stvari zbog kojih je njihova veza privukla pažnju je to što je on bio oženjen i ima ćerku iz prvog braka, pa je sve uvek interesovalo kako se influenserka slaže sa njegovom naslednicom, ali i bivšom suprugom.

Zorannah je do sada u videima pokazala da sa Lalom, kako se zove Elojeva ćerka, ima divan odnos, pa često provodi vreme sa njom, a u najnovijem vlogu koji je objavila, prvi put je snimila i bivšu ženu njenog dečka.

- Na ručku smo sa Elojevom bivšom ženom i mi smo u veoma dobrim odnosima - započela je Zorana, a onda se predstavila i ona:

- Zdravo, ja sam bivša žena. Ne svađamo se - rekla je Lisa.

Ona je opisala i kako je izgledao prvi susret sa Zoranom.

- Kad sam upoznala Zoranu, plakala sam, bila sam pod stresom, nisam bila srećna zbog nje (smeh). Bila je takva situacija, nova devojka koja dolazi sa mojom ćerkom, bila sam uplašena... Ali sada je bolje poznajem - rekla je Elojeva bivša supruga.

- Mislim da je sada situacija dobra zato što sam se dopala Lali i kako sam se postavila prema njoj - uzvratila je Zorana, sa čim se ona složila:

- Da, to je najbitnije.

- Prošle smo naše prepreke i sad ručamo zajedno - dodala je Zorana kroz smeh.

Printscreen Instagram/zorannah
Eloj Rum i Zorannah

Elojeva bivša je tada pokazala da je u devetom mesecu trudnoće, a onda su se dogovarale da snime video u kom bi pokazala drugima kako se one nose sa svim što se izdešavalo i kako se sada slažu.

- Za tvoje dete, najvažnja je stvar da se svi slažu. Dobro je da Lala to vidi, jer se mnogi ljudi svađaju sa bivšima i to je problem - istakla je Lisa. 

- Ja sam srećna što možemo ovako da funkcionišemo, čak i kada smo se doselili ovde, ja sam joj poslala poruku da bih volela da sednemo, da me upoznaš bolje - dodala je Zorana.

Printscreen Instagram/zorannah
Eloj Rum i Zorannah

- Bilo je čudno tada, ali onda sam te upoznala. Sada je mnogo bolje - složila se Lisa.

Zorana je tada istakla da su njih dve "blizu da postanu prijateljice", a Lisa je završila vlog sa rečenicom u kojoj će se mnogi pronaći.

- Za Lalu, ne mogu bolji poklon da joj dam, kao ni vi, da se mi svi slažemo, a da je to stvarno, a ne da se foliramo - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike