Hari Stajls novu tetovažu posvetio bivšoj devojci? Čim se razgolitio u Italiji, napravio je cirkus na društvenim mrežama! (FOTO)

30.07.2023

22:55

0

Pevač je trenutno tamo na odmoru ali, čini se, ne i od gradskih priča

Hari Stajls novu tetovažu posvetio bivšoj devojci? Čim se razgolitio u Italiji, napravio je cirkus na društvenim mrežama! (FOTO)
Hari Stajls - Copyright Profimedia

Hari Stajls trenutno se baškari na jednom brodiću i po Bolseni (Italija), a njegovi brojni fanovi mu prebrajaju tetovaže - pošto su paparaco fotografije golišavog pevača već „obišle jedan krug" i po društvenim mrežama.

Kako onima sa baš dobrim okom ništa ne može da promakne, tako se Hari i na odmoru našao u fokusu javnosti, iako je i od toga želeo malo da predahne.

Hari Stajls, Profimedia
 

Najnovija „sličica", koja je privukla pažnju i stranih medija, izgleda da je posvećena njegovoj bivšoj devojci, glumici Oliviji Vajld. Naime, pevač na butini ima ispisano njeno ime, pa se veruje da „baš ona i stoji iza tog natpisa".

Hari Stajls, Profimedia
 

Reč koja istu prati, a glasi „colazione" i mesto joj je na istoj nozi, znači „doručak", ali da li i šta vezuje te dve tetovaže - još ne postoji ni blaga predstava o tome, napominje „Page Six". Dok se o svemu tome uveliko spekuliše, Stajls se trudi da na sve ostane imun.

Vreme provodi na suncu i sa prijateljima, među kojima je i voditelj Džejms Korden, s kojim se zbližio još u periodu dok je pevao u „One Direction-u".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike