"Starija ćerka je ljubomorna na mlađu!" Luna otkrila kako provodi vreme sa porodicom, pa spomenula Anabelu i Gagija

04.02.2024

22:10

0

"Starija ćerka je ljubomorna na mlađu!" Luna otkrila kako provodi vreme sa porodicom, pa spomenula Anabelu i Gagija
Luna Đogani - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Luna Đogani uživa dok gleda ćerke Miju i Lunu kako rastu, pa zajedno prolaze kroz neke situacije, poput one da je starija ćerka ljubomorna na mlađu.

- Deca su jako vezana za mene. I jako mi je drago što jesu. Rastu i veoma su zanimljive sada. Starija ćerka i dalje pokazuje ljubomoru, što sam već pričala, ali će to polako proći. Ja sam se na majčinstvo navikla i obožavam da provodim vreme sa decom - izjavila je jutjuberka, koja obožava da provodi nedelju sa suprugom Markom Miljkovićem i decom.

ATAImages/ Antonio Ahel
Luna Đogani

 

- Nedeljom uglavnom ručamo zajedno, odmaramo... izležavamo se, grlimo se, ljubimo! Odemo u neki tržni centar, budemo zajedno. Preko nedelje nemamo puno vremena da budemo zajedno, pa vikend odvojim za takve aktivnosti - kaže Luna, koja a nije mogla da očekuje da će tako brzo postati majka.

- U životu ništa ne možeš da planiraš. Sve je nekako brzo, spontano došlo, ali sam se ja snašla. Moja mama mi dosta pomaže i nadam se da ću imati sa ćerkama isti odnos kao moja majka sa mnom. Daće Bog da i ja budem kao ona u njenim godinama - kaže Đoganijeva, koja je muzičku karijeru potpuno stopirala.

ATAImages/ Antonio Ahel
Anabela Atijas i Gagi Đogani

 

- Ja sam skroz batalila muziku. Počela sam da se bavim nekom vrstom voditeljstva. Napravili smo studio. To mi se sviđa, ti podkasti. Imala sam već neku emisiju i goste. Pozvaću i roditelje da gostuju, ali odvojeno naravno. Što se tog spajanja u muzičkom smislu tiče, ako se pojavi dobra pesma, kao dobar marketing, moglo bi da se desi, što da ne - zaključila je Luna u emisiji Premijera Vikend Specijal.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike