"Počeli smo da vrištimo, moj tata ga je polivao vodom!" Marko bio u nesvesti, Luna sve opisala: Pola života mi je otišlo!

25.01.2024

21:35

0

Starija ćerka im je tada bila bolesna

"Počeli smo da vrištimo, moj tata ga je polivao vodom!" Marko bio u nesvesti, Luna sve opisala: Pola života mi je otišlo!
Luna Đogani, Marko Miljković - Copyright G.G./ATA Images

Luna Đogani i Marko Miljković unapredili su svoj biznis na Jutjubu, pa su napravili studio, a rad na prostoriji nije mogao da prođe bez problema.

Naime, Miljković je doživeo jednu nezgodu kada je ostao bez svesti, a supružnici su sada sve podelili sa javnošću.

- Znate kako je danas sa majstorima, zoveš ga, on se posle 10 dana ne pojavi. Ispaljuju, a cene kao da rade u Švajcarskoj. I tako sam ja rešio da sredim ovaj zid. Kupio sam ove kocke u delovima i rešio da sam sve to izlepim. Jednu, po jednu, i tako sam lepio, još sam kupio lepak u spreju - započeo je Marko a Luna se nadovezala:

- Samo da naglasim, ovde nema prozora, ovo je pravi bunker.

ATAImages/ A.A.
Luna Đogani, Marko Miljković

 

"Lepim kocke, to je poslednje čega se sećam"

Onda je Marku pozlilo i nastala je prava drama.

- Da, imamo samo dva otvora za ventilaciju, tako nam je lakše da kontrolišemo svetlost. I da nastavim... uzmem ja onaj lepak i krenem polako da prskam, i izlepim pola bunkera lagano. Kad sam izašao, Luna me je pozvala, Mia je bila bolesna pa da odem po nju u vrtić. I ja sam hteo da zalepim samo još dve kocke koje su ostale, pa da krenem po Miju. Trebalo mi je pet-deset minuta. Ja kad sam ušao, osetio sam malo da smrdi lepak, ali nisam znao da je toliko zagađen. Nisam uključio ventilator, samo sam završio te dve kocke, i to je poslenje čega se sećam - opisao je Miljković, a Luna se tada, kako je rekla, mnogo uplašila.

- Ja sam njemu javila da je Miji loše, zvali su me iz vrtića, imala je temperaturu. Ja njemu javljam, on kaže "Dobro, odlazim". Međutim, prolazi neko vreme, njega nema, ne javlja se što je čudno za njega. Ja sam kod kuće sa bebom, ne mogu ništa da uradim. Zovu me iz vrtića, da li Marko stiže po Miju, meni već kreće panika, ne znam šta se dešava. Pozvala sam tatu, snašla sam se, on je odveo Miju i tu sam već počela da ludim. Mislila sam da me namerno ignoriše, ali ne znam zašto bi ignorisao zbog svog deteta. Ja sam zvala i njegovog brata, došao je i moj tata. Marka nema, a prošlo je dva sata. Znam da je bio dole, kucala sam, lupala, vrištala, a njega nema. Još kad sam videla da je auto u garaži, a on se ne pojavljuje, e tu sam već počela da mislim da nešto nije u redu - izjavila je Đoganijeva, koja je srećna što je sve na kraju bilo u redu.

ATAImages/Antonio Ahel
Luna Đogani, Marko Miljković

 

- Onda je otkriveno da je Marko dole, jer su se priključili na "wifi". Tada smo znali da je dole, ali nije pri svesti. Nismo mogli da uđemo jer nemamo ključ, pa smo zvali bravara. Posle četiri sata haosa, uspeli smo da uđemo. Svi smo se okupili ispred vrata, dok je bravar otvarao, tresli smo se, samo smo želeli da ga nađemo u što boljem izdanju, da se nije povredio. Ulazimo unutra, i zatičemo Marka na podu. Ja sam... Meni je pola života otišlo. Počeli smo da vrištimo, moj tata ga poliva vodom, tata ga diže. Uglavnom dobro se završilo - zaključila je Luna u njihovom podkastu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike