Luna Đogani pokazala kako se Gagi snalazi u ulozi dede: Objavila emotivne momente iz porodičnog doma (FOTO)

29.01.2024

22:33

0

Sestre su nerazdvojne

Luna Đogani pokazala kako se Gagi snalazi u ulozi dede: Objavila emotivne momente iz porodičnog doma (FOTO)
Luna Đogani - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Luna Đogani vrlo je aktivna na društvenim mrežama gde često objavljuje svoju decu, Miu i Lanu, kao i to kako izgleda život jedne mlade mame. 

Slobodno vreme voli da provodi sa porodicom, pa je tako sada objavila kako se njene ćerke slažu sa dedom Gagijem. Naime, jutjuberka je objavila snimak iz njihovog doma dok Gagi drži u rukama malu Lanu, a starija Mia je ljubi. 

Jasno je da deca obožavaju dedu Gagija, a on je vrlo blizak i sa zetom Markom Miljkovićem. Tako im se nedavno našao kada je Marko tokom radova ostao bez kiseonika, te su ga pronašli bez svesti u podrum njihove zgrade. 

- Nismo mogli da uđemo jer nemamo ključ, pa smo zvali bravara. Posle četiri sata haosa, uspeli smo da uđemo. Svi smo se okupili ispred vrata, dok je bravar otvarao, tresli smo se, samo smo želeli da ga nađemo u što boljem izdanju, da se nije povredio. Ulazimo unutra, i zatičemo Marka na podu. Ja sam... Meni je pola života otišlo. Počeli smo da vrištimo, moj tata ga poliva vodom, tata ga diže. Uglavnom dobro se završilo - rekla je Luna u njihovom podkastu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike