"Večito si nesređena i nenašminkana!" Luna Đogani dobila uvrede i razbesnela se: Ovo su poruke vaše zlobe!

03.02.2024

19:45

1

Zapretila je da će prijaviti ovaj slučaj

"Večito si nesređena i nenašminkana!" Luna Đogani dobila uvrede i razbesnela se: Ovo su poruke vaše zlobe!
Luna Đogani - Copyright Printscreen ,,Amidži šou"

Luna Đogani dobija poslovne saradnje preko društvenih mreža poput ostalih javnih ličnosti, a sada je primila mejl neprijatne sadržine.

Jutjuberka je sve obelodanila putem Insta storija, i uputila javno upozorenje ljudima koji su umešani u ovu priču.

- Digitalni marketing je ozbiljan posao, kojem ti pristupaš jako neozbiljno i neprofesionalno. To ti pokazuje i sve manji broj reklama koje imaš. Niko ne želi da baca pare za reklamu koju odradiš neozbiljno i neprofesionalno. Jedva jednu sliku uslikaš na kojoj se jedva i vidi ono što reklamiraš. Niti se potrudiš da što bolje uslikaš taj predmet, da slike budu dobrog kvaliteta, da se našminkaš, središ. A i kakav je sad sadržaj tvog Instagrama? Kakav kontent prikazuješ? Večita patetika i kuknjava zato što imaš obaveze oko dece, potenciranje i veličanje mame, besmisleni storiji bez poente i cilja - napisano je, a onda je nepoznata osoba krenula da vređa Lunu.

Antonio Ahel/ATAImages
Luna Đogani

 

- Ko će tebe da angažuje da reklamiraš neki kozmetički preparat ili šminku kad si večito nesređena i nenašminkana? Ko će da te angažuje za reklamu nekog brenda odeće jer tebe ljudi i ne prate zbog tvog stila, jer ga ti i nemaš. Hodaš u tri iste trenerke i tri iste majice, pošto i ono što valja ti pokupe mama i sestra - zaključeno je u mejlu, a jutjuberka je rešila da bude jako oštra.

- Za ovakve slučajeve, gde mi pišete na moj poslovni mejl sa porukama vaše zlobe, bićete prijavljeni, to vam obećavam - napisala je Đoganijeva.

Podsetimo, u domu porodice Miljković nedavno se odvila prava drama, kada je Marko bio u nesvesti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike