„Sa Duškom pričam preko dadilje, dece i advokata!" Jelena Karleuša otvorila dušu

04.02.2024

11:15

0

Pevačica naglašava i ako joj se zbog izvesnih predrasuda niko ne udvara

„Sa Duškom pričam preko dadilje, dece i advokata!" Jelena Karleuša otvorila dušu
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša, gostujući u jednoj emisiji, dotakla se svog braka sa Duškom Tošićem pa kazala kako njih dvoje, trenutno, nemaju komunikaciju oči u oči, već za to imaju posrednike.

- Srbi vole da se bave mojim privatnim životom i mojim brakom. Nažalost. Sa suprugom Duškom pričam preko dadilje i dece. I advokata. Lep je Duško, lep je čovek... - zatekla je mnoge ona u emisiji „Divan šou", pa je nastavila o tome kako joj se zbog izvesnih predrasuda baš niko ne udvara.

„A toliko sam dobra i nežna privatno..."

 

 

- Meni se muškarci ne udvaraju, a ni žene. Kad godinama naučiš da te udaraju u glavu kao u boksu, onda ti dobiješ taj fajterski stav. Ja sam privatno jedna duša od žene. Toliko sam dobra privatno i nežna sam i maza, dobrica... Sušta suprotnost od onoga što dragi gledaoci misle o meni. I onda ljudi imaju predrasude i neće niko da me muva, neće niko da pošalje šampanjac. Sve čitam po novinama, te ovi šalju šampanjac nekim starletama... Kako, bre, meni nikad niko? - zapitala se ona, kojoj je društvo pravio dugogodišnji saradnik i prijatelj Dejan Milićević.

On je ovom prilikom, sa druge strane, evocirao uspomene sa snimanja spota za duet „Preživeću" s Jelenom.

 

 

- Nikad neću zaboraviti, ispred „Bigza" smo snimali... - kazao je, pa se pevačica nadovezala rečima:

„Gola sam stopirala nasred Gazele!"

- Šta smo sve radili i snimali Dejan i ja. Moj prvi duet i spot koji je stvarno pokazao da sam spremna na sve. Čovek me je vrlo lako ubedio da gola nasred Gazele trčim i hodam usred zime i stopiram. Niko se nije bio zaustavio, pa čak ni policijska kola koja su bila prošla pod gasom - nasmejala se ona.

(Kurir)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike