Milićević još pamti hitove sa snimanja spota za duetsku pesmu sa JK! Kaže i da ga pevačica ne prati na Instagramu: Verovatno nisam zaslužio!

29.11.2023

22:55

0

Zajedno su prošli sito i rešeto

Milićević još pamti hitove sa snimanja spota za duetsku pesmu sa JK! Kaže i da ga pevačica ne prati na Instagramu: Verovatno nisam zaslužio!
Dejan Milićević - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Govoreći u svom životu i hajlajtima karijere kao gost jednog podkasta, Dejan Milićević nije mogao a da se ne osvrne na saradnju s Jelenom Karleušom, s kojom je svojevremeno snimio duetsku pesmu „Preživeću". Dan-danas, on pamti i brojne anegdote sa snimanja spota za istu, koja je svakako doživela veliki uspeh.

- Kao jednom umetniku, pogotovo jednom Blizancu koji voli sve da proba i, kada se sve spoji sa umetnošću, bilo je neminovno da se desi, da poželim da i ja nešto otpevam. Poznavanje Jelenine majke i divne saradnje i druženja rezurtiralo je pesmom koja je obrada poznatog svetskog hita. To je bio njen prvi duet sa nekim iz sveta šoubiznisa, a pesma je doživela veliki uspeh. Kada smo napravili sve to bilo je lako slatko, moja ekipa je napravila spot, a naše je bilo samo da odglumimo dobro - kazao je najpre, pa dodao:

„Ne prati me na Instagramu, ali Bože moj!"

Jelena Karleuša, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Sve to što smo otpevali tada prati nas i danas, prošli smo sito i rešeto, što bi se reklo. Ja nju pratim na Instagramu, ona mene ne, verovatno nisam dovoljno zaslužio. Ali, Bože moj, ja sam gospodin i džentlmen i zauvek ću pamtiti i voleti sve što je ona u to vreme uradila za mene, a i kasnije. Zaista smo uradili neke „epik" stvari koje će se pamtiti - naglasio je, a onda u „Nije sve tako crno" za „Kurir" i zaključio anegdotom sa snimanja spota, otkrivši kako je ideja bila da Jk onda hrani gavrana mesom.

- Ideja je bila da Jelena hrani gavrana nekim mesom, a oni doneli nekog pitomog. Meni se želudac prevrnuo, jer sam ja neko ko bi sve životunje ovoga sveta oslobodio, nikada mi životinja ne bi bila u kavezu. Apelujem na zoo vrt da se izmesti, tolika nam je Vojvodina, da može da se obezbedi neko prostranstvo da mogu slobodno da žive i uživaju. Eto, ja sam gavrana odmah vratio, ali bio je sladak pokušaj moje ekipe. Imali smo neku ribicu u akvarijumu, to je bilo jako simpatično. Ali napominjem, voleo bih da sve životinje budu slobodne. Više volim njih nego ljude - kazao je on u pomenutom podkastu.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike