Natalija Trik Fx nosi garderobu Jelene Karleuše, a Sani ovog poznatog voditelja: "Otišao je kod nje i izvukao sve iz ormara"

30.01.2024

19:03

0

Imali su istog stilistu

Natalija Trik Fx nosi garderobu Jelene Karleuše, a Sani ovog poznatog voditelja: "Otišao je kod nje i izvukao sve iz ormara"
Copyright ATAImages/ A.A.

Natalija i Sani Trik Fx dugi niz godina sarađivali su sa modnim kreatorom Darkom Kostićem, a kako je reč o stilisti brojnih poznatih ličnosti, do denserskog para dolazila je garderoba ostale Darkove klijentele. 

Naime, Natalija je često nosila garderobu Jelene Karleuše koja je godinama radila i družila se sa Darkom, do je Sani nosio odeću voditelja Boška Jakovljevića. 

ATAImages/ A.A.
 

- Sve stvari koje vidiš na meni su od Jelene Karleuše. Naš stilista, Darko Kostić, je otišao kod Jelene i izvukao sve iz njenog ormara. A sve stvari koje vidiš na Saniju su od Boška Jakovljevića. Mi smo to sve saznali kasnije i htela sam u zemlju da propadnem. Darko je bio naš stilista i oni idu po buticima i kupe neke stvari, ali on se snašao jer kod Jelene uvek svašta ima. Ovo do sada niko nije znao osim nas troje - rekla je Natalija za Kurir

Podsetimo, Kostić je optužen da je, u aprilu 2022. godine, lišio slobodne Š. H, odnosno da ga je vezao i zaključao u špajz svog ateljea, o onda mu, navodno, držeći nož u rukama, uputio ozbiljne pretnje zbog čega je i dalje pod istragom. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike