"Onih pola sata nasamo": Kristina Radenković otputovala na planinu sa porodicom, pa pokazala muža (FOTO)

31.01.2024

20:53

0

Ugrabili slobodno vreme

"Onih pola sata nasamo": Kristina Radenković otputovala na planinu sa porodicom, pa pokazala muža (FOTO)
Kristina Radenković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kristina Radenković je umesto glume koju je završila, odlučila da se bavi voditeljstvom, a najveću popularnost stekla je vodeći čuvenu "Slagalicu". 

Iako je svakodnevno gledamo na televiziji, ona vodi računa o tome da dozirano objavljuje detalje iz privatnog života, pa je tako malo poznato kako izgleda njen partner Nikola. Iako su godinama zajedno i imaju dvoje dece, voditeljkin partner ne voli da se eksponira, a retko objavljuje zajedničke slike. 

Ipak, sada je odlučila da napravi izuzetak, te su je čari odmora navele da se slika sa Nikolom dok su sedeli u kafiću.

- Onih pola sata nasamo - napisala je kratko Kristina. 

Instagram printscreen/krisradenkovic
 

Ona je ranije kratko govorila o suprugu, pa istakla da je napravila pravi izbor. 

- Mi nemamo problem oko deljenja obaveza, oboje učestvujemo u odrastanju i vaspitavanju naše ćerke. Nikola mi pomaže u svemu i zasad je divan. Da nije - ne bi bilo drugog deteta, mada trećeg sigurno neće biti, matora sam za to - rekla je ona tada.

 

 

Inače, njih dvoje su se sasvim slučajno upoznali, a iako je reč o ljubavi na prvi pogled, nikada nisu želeli da je ozvaniče. 

- Nikola i ja smo se upoznali sasvim slučajno, i to na ulici dok je on tražio izgubljenog psa, a ja sam šetala svoje dve kuce. U momentu kada je moj pas izleteo na put jureći mačku, zamalo ga je udario auto. Nikola ga je uhvatio, prišao mi, dao mi ga i tada me pitao da li sam videla njegovog psa. Kako sam jako slaba na životinje, dala sam se u akciju da mu pomognem. Razletela sam se tada po kraju da ga nađem. Kada sam ga tokom traženja srela još jednom, dao mi je svoju vizitkartu, a ostalo je istorija - izjavila je ona pre nekoliko godina za domaće medije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike