Kristini Radenković izvadili šipku iz ruke: Voditeljka otkrila kako teče oporavak, čeka je duga rehabilitacija

09.03.2023

10:50

0

Ona je nedavno doživela nezgodu, a čeka je još dosta posla kako bi se vratila na staro

Kristini Radenković izvadili šipku iz ruke: Voditeljka otkrila kako teče oporavak, čeka je duga rehabilitacija
Kristina Radenković - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Kristina Radenković je nedavno polomila obe ruke na zimovanju, zbog čega je operisana na ortopediji Banjica.

Sada je na svom Instagramu otkrila da joj je doktor izvadio šipku iz desne ruke, pa ispričala šta je čeka u daljem oporavku.

ATAImages/Antonio Ahel
Kristina Radenković

- Jučerašnji dan je počeo loše i hvala vam svima na čestitkama na koje nisam stigla da odgovorim. Ali juče mi je dr Jovanović izvadio šipku iz desne ruke tako da je sa nošenjem medicinskih pomagala gotovo - napisala je Kristina na svom nalogu na Instagramu, pa dodala:

- Ono što ostaje za sada jeste titanijumska ploča u desnom zglobu, a ono što sledi je duga rehabilitacija... Neka mi ova slika sa longetom ostane kao uspomena na agoniju koju sam prošla i koju nadam se niko od vas nikada proći neće. Živi bili i pazite se! A ja sam sad Sia&Guetta ,Titanium". napisala je ona.

 

 

Kristina Radenković je nedavno otkrila i kako je došlo do povrede.

- Ljudima je teško i da zamisle kako izgleda kada polomite ručne zglobove, a moram priznati da je bilo i meni pošto do sada nikad nisam doživela frakturu. Pad u Francuskoj na skijanju nije bio strašan, a desio se zbog toga što sam se precenila i izgubila snagu. Vozila sam bord i naišla sam na ledenu ploču na delu staze na kom se ubrzava pre spuštanja u podnožje - pričala je i dodala:

A.K./ATAImages
Kristina Radenković

- Proklizala sam i zbog premora počela da gubim ravnotežu. Kad sam shvatila da će mi stradati karlica jer su mi noge vezane, pokušala sam to da izbegnem i dočekala se na ruke. Tom prilikom su mi napukli zglobovi. Odmah sam pomerila vrat, karlicu, kičmu, da proverim da li je sve u redu. Da sam bila u treningu, ništa od ovoga se ne bi desilo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike