Izbio požar ispred kuće Kristine Radenković: Voditeljka otkrila detalje neprospavane noći (FOTO)

20.07.2023

13:44

0

Scene kao iz horor filma

Izbio požar ispred kuće Kristine Radenković: Voditeljka otkrila detalje neprospavane noći (FOTO)
Požar ispred kuće Kristine Radenković - Copyright ATA Images/Antonio Anhel/Instagram printscreen/krisradenkovic

Voditeljka Javnog servisa, Kristina Radenković, imala je besanu noć kao mnogi građani Srbije, kojima je apokaliptična oluja uništilla imovinu protekle noći.

U nevremenu koje je sinoć nosilo sve pred sobom bilo je čak i povređenih, a Kristina Radenković je dodatno zabrinula svoje pratioce na Instagramu kada je objavila snimak požara ispred svoje kuće.

Ona je svedočila nezgodi koja je zadesila njene prve komšije, te je priskočila u pomoć. Kako je to izgledalo, detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Voditeljka je i snimila požar koji je, na svu sreću, brzo lokalizovan, a dogodio se tik ispred Kristine kuće u Novom Sadu. Kristina i članovi njene porodice su pretrpeli veliki stres jer se sve dešavalo u neposrednoj blizini kuće njene majke.

- Noćas je bilo baš stresno. Hvala vatrogasnoj službi na brzoj intervenciji - napisala je voditeljka koja je shvativši da je zabrinula pratioce, objasnila šta se dogodilo.

- Mi smo ok, hvala svima na brizi, požar nije bio kod nas. Zahvaljujući vatrogasnoj službi, koja se uprkos svim intervencijama noćas, brzo pojavila na licu mesta, sve je brzo lokalizovano - dodala je voditeljka RTS-a 

Instagram printscreen/krisradenkovic
Saopštenje Kristine Radenković

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike