Kristina Radenković potresnim detaljima o očevoj smrti rastužila javnost: Znam da si negde srećan...

27.04.2023

22:08

0

Još uvek se nije oporavila od porodične tragedije

Kristina Radenković potresnim detaljima o očevoj smrti rastužila javnost: Znam da si negde srećan...
Kristina Radenković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka najpopularnijeg kviza u Srbiji, "Slagalica", Kristina Radenković, o svom privatnom životu retko govori u javnosti, međutim, jednom prilikom je napravila izuzetak i otvorila dušu o gubitku člana porodice, a potresni detalji rastužili su široki auditorijum.

Naime, Kristina se nikada nije pomirila sa gubitkom oca Bobana, o čemu je po prvi put progovorila tokom boravka na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Kristina je detinjstvo sa tatom i sestrom provodila na fudbalskim terenima, gde je uživala iako to nije uobičajena zabava za jednu devojčicu. Danas je nostalgična kada se seti bezbrižnog vremena sa ocem.

Antonio Ahel/ATAImages
Kristina Radenković

- Odrasla sam na fudbalskim terenima i to mi se nikad nije činilo kao mesto za jednu devojčicu, ali tata je sestru i mene uporno vodio sa sobom. Ko je poznavao Bobana, znao je da živi za arhitekturu i fudbal. Čak i kada je kancer po treći put nemilosrdno napao njegov mozak, rekreativno je igrao i stoički branio gol. Znam da si negde srećan što sam deo ovog velikog projekta - napisala je tada Kristina na Instagramu.

Pre petnaest godina njen otac je izgubio bitku sa opakom bolešću, s čime se voditeljka teško nosila četiri godine.

- Malo je reći da me je pogodilo. Bila sam razorena i fizički i psihički. Prvo ljuta što me je napustio, onda tužna jer ga nema. To je umnogome uticalo i na moje druge odnose. Izborila sam se sa gubitkom tek posle četiri godine. Druge patnje nisu ni vredne pomena - ispričala je voditeljka jednom prilikom.

ATA Images/Antonio Ahel
Kristina Radenković

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike