"Karleuša ima majčinsku energiju": Sanja Vučić otkrila kakva je JK privatno i kako uspeva da odoli skandalima

30.01.2024

17:39

0

Ne želi da mnogo zalazi u estradu

"Karleuša ima majčinsku energiju": Sanja Vučić otkrila kakva je JK privatno i kako uspeva da odoli skandalima
Sanja Vučić - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Sanja Vučić već duži niz godina uspešno plovi estradnim vodama i to bez skandala. Pevačica do sada nije ulazila u sukobe sa koleginicama, pa se čak i sa Ksenijom Knežević i Ivanom Boom Nikolić prijateljski razišla nakon izlaska iz grupe "Hurricane". 

Ona je objasnila kako uspeva da odoli mreži skandala u koju se upletu gotovo svi članovi estrade. 

- Iskreno ne znam, trudim se da ne obitavam previše u estradnim vodama i da ne komentarišem koleginice po salonima i kuloarima. Ne zato što ja imam nešto loše da kažem, već ko zna kako će to što ja izjavim biti preneto mojim koleginicama. 

ATAImages/ A.A.
 

Takođe, prokomentarisala je i Jelenu Karelušu sa kojom se više puta susretala, te priznala da iako je reč o pevačici koja za sobom ima brojne skandale, privatno je potpuno drugačija. 

- Jelena i ja smo se sretale ranije dok sam bila u grupi "Hurricane" i često smo bile u isto vreme u studiju, imale smo i zajedničke nastupe. Njena persona je potpuno drugačija na društvenim mrežama i uživo. Ona ima majčinsku energiju uživo. A i obe smo lavice u horosokopu, mislim da nas je to zbližilo - rekla je ona za Informer

ATAImages/Antonio Ahel
 

Podsetimo, vođena lošim iskustvima iz prošlosti, Sanja ne želi da svog novog dečka, Nenada Cicmila, medijski eksponira. 

- O partneru nikada nisam pričala ni o našem upoznavanju. Ne bih volela ni da se zna za njega. Opekla sam se već jednom u prošlosti, gorak mi je ukus u ustima, zato krijem svoj privatni život. Neka znaju da se zove Nenad, neka znaju i kako izgleda i to je kraj. Šta ima ko da ga gleda, on je samo moj momak - iskrena je bila Sanja. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike