Tea Tairović i Sanja Vučić snimile duet: Rođendanskom čestitkom najavile i zajednički nastup na Tašmajdanu? (FOTO)

27.04.2023

16:15

0

Beogradska publika nestrpljivo iščekuje spoj njihovih energija na Teinom koncertu

Tea Tairović i Sanja Vučić snimile duet: Rođendanskom čestitkom najavile i zajednički nastup na Tašmajdanu? (FOTO)
Tea Tairović i Sanja Vučić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/M.M.

Pevačica Tea Tairović pesmom "Hajde" trijumfovala je na muzičkoj sceni Balkana, a od trenutka kada je izbacila taj hit, za koji tekst potpisuje Sanja Vučić, njena karijera vrtoglavo kreće uzlaznom putanjom.

Tea je juče proslavila 27. rođendan, a njen Instagram preplavile su želje i čestitke od fanova i prijatelja koji su je tagovali. Ipak, jedna čestitka je privukla posebnu pažnju, od njene saradnice i koleginice Sanje Vučić.

M.M./ATAImages
Tea Tairović

Sanja i Tea su nakon uspeha na hit pesmi "Hajde" nastavile saradnju i odlučile čak da ukrste glasove i snime duetsku pesmu, koja će publici biti predstavljena već narednog meseca, kada Tairovićeva objavi svoj novi album "Balerina".

- Srećan rođendan Teki, ajde pa da pokida taj duet i Taš - poželela joj je Vučićeva, i potvrdila navode o duetskoj pesmi.

Instagram printscreen/tea_tairovic
Sanja Vučić čestitala rođendan Tei Tairović

Iako je pre godinu dana izdala album "Balkanija", Tea je mesecima posvećena radu na novom, koji će biti uvertira za njen prvi veliki solistički koncert u Beogradu, koji je zakazan za 17. jun na stadionu Tašmajdan. Spekuliše se da će upravo Sanja biti gost na koncertu.

- Novi album pod nazivom “Balerina” izlazi u maju. Na albumu se nalazi 10 pesama, a ona po kojoj album i nosi ime je duetska. Još mnogo toga bih mogla da kažem o tome šta ćete na ovom albumu čuti, ali ću, kao i uvek, pustiti da dela govore za mene - najavila je Tea projekat koji će uskoro ugledati svetlost dana.

Podsetimo, Sanja Vučić je pisala nekolicinu tekstova i za dugoiščekivani album Jelene Karleuše, "Alfa", koji je pevačica najavila za leto ove godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike