Ana Nikolić najavila koncert na Ušću! Posle Cece i Jece, spremna i ona da napravi haos: Pa vi vidite šta ćete

27.01.2024

15:36

0

Vredno radi na novim projektima

Ana Nikolić najavila koncert na Ušću! Posle Cece i Jece, spremna i ona da napravi haos: Pa vi vidite šta ćete
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Ana Nikolić se povukla u medijsku ilegalu i vredno radi na novim projektima, a kako je sada istakla, sprema se i da napravi koncert na Ušću!

Ona je, naime, najavila da će na leto održati koncert na ovom prostoru, a isto su već najavile njene koleginice Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša.

G.G./ATAImages
Ana Nikolić

- Na leto ću imati koncert na Ušću! Korona mi je pokvarila projekat "Klinika", posle toga je sve išlo slabo... Znala sam da neće biti koncerta u Areni i sada sam se usredsredila na Ušće - rekla je Nikolićeva.

Podsetimo, Ana je trebalo prošle godine da održi koncert u beogradskoj "Areni", ali je između njenih saradnika i nje došlo do prekida saradnje, pa je sve otkazano

Ceca i Jeca

Ceca Ražnatović je nedavno izjavila da su joj fanovi tražili da što pre održi koncert, te da čak i ne mora novi album da snimi.

- Fanovi su mi rekli: "Ceco, tebi ne treba novi album, napravi nam koncert na Ušću da se dobro provedemo!" Ipak, želim da ih iznenadim albumom, a velikim koncertom obeležiću 36 godina karijere. Taj nastup ću pokloniti publici - izjavila je ona. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša

S druge strane, Jelena Karleuša je izjavila da bi volela da napravi najveći besplatan koncert u Evropi. 

- Moja životna želja je da napravim najveći koncert koji je Evropa videla ikada! Slobodan ulaz i svi su pozvani! Da li možemo u Beogradu da okupimo 300.000 ljudi na jednom koncertu? - pitala je ona nedavno svoje fanove, a da li će se to desiti, pokazaće vreme.

(Informer)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike