Ana Nikolić planira koncert na Ušću, pa otkrila: "Votkom sterilišem noge"! Evo i šta sad misli o Milici Pavlović

06.10.2023

14:27

0

Ana Nikolić planira koncert na Ušću, pa otkrila: "Votkom sterilišem noge"! Evo i šta sad misli o Milici Pavlović
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Nikolić se sinoć pojavila na proslavi jednog poznatog frizera, a tu priliku je iskoristila da porazgovara sa predstavnicima "sedme sile".

Naime, Ana je prvobitno zakazala na jesen koncert u beogradskoj Štark Areni, ali je zbog sukoba sa organizatorima on otkazan. Pevačica sada ima još veće ambicije, te joj je u planu solistički koncert na Ušću. 

- Ja sam znala da koncerta u Areni neće biti...Sada sam se usresredila na Ušće. Korona mi je pokvarila prošli projekat ''Klinika''... od tada je sve bilo nešto usput, slabo... što bi pokojna Marina rekla ''seci uši, krpi dupe''! Evo ja sada posle noćnog provod aidem pravo u studio da pevam novu pesmu, ne mrzi me da to radim i u tri ujutru - rekla je pevačica u emisiji "Ekskluzivno". 

ATAImages/ M.M.
 

Anu su paparaci nedavno snimili dok je u lokalnom marketu kupovala flaše votke, a sada objašnjava za šta su joj bile potrebne. 

- Hodala sam na nekom snimanju po Medini bosa... u šest sati ujutru, ja bosa... To je bilo tako prljavo. Morala sam noge da sterilišem votkom. Posle kažu ''Ana pije'', pa ne pije, samo steriliše noge... šta da radim - kazala je Ana.

Brojne kolege su prethodne nedelje uputile podršku Aleksandri Prijović, a među njima je i Ana. Uskoro nas očekuje i koncert Milice Pavlović sa kojom je Ana prethodno bila u sukobu zbog pesme "Provereno".

- Uvek sam podržavala Priju. Čestitam joj na uspehu i to niko ne može da joj ospori. Što se tiče Milice, ako me pozove na koncert rado ću joj biti gošća. Ja sa njom nemam problem, i ona i ja smo žrtve nekih drugih ljudi u celoj toj priči - dodala je ona.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike