Goga Sekulić priznala da joj je Ana Nikolić pomogla kad joj je bilo najteže: Nikada joj to neću zaboraviti

15.07.2023

15:48

0

Pevačica je istakla da bi volela da i ona sada isto učini za nju

Goga Sekulić priznala da joj je Ana Nikolić pomogla kad joj je bilo najteže: Nikada joj to neću zaboraviti
Goga Sekulić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Goga Sekulić otvoreno je govorila o svom odnosu sa koleginicom Anom Nikolić, ali i svemu što prolazi prethodnih dana, otkako je u javnost isplivao njen snimak sa kraterima na licu.

Goga je uputila reči podrške Nikolićevoj, ističući da joj se je Ana pomogla kada je bila u velikim problemima, iako se tada nisu družile.

- Nisam se još čula sa njom, ali planiram da je nađem. Ne bih preko društvenih mreža, možda neko drugi ima šifre, ali nekako ću je naći - kazala je Goga, pa se prisetila trenutka kada joj je Nikolićeva pomogla više nego bilo ko: 

ATAImages/Amir Hamzagić
Goga Sekulić

- Kad sam ja imala neke teške trenutke u životu, iako se nismo družile ona mi se prva javila i ponudila pomoć. To je bilo tačno pre deset godina. Javila mi se i pokazala da ima veliko srce, međutim, svi koji je znaju, znaju da je mnogo dobar drug pre svega. Ona meni tada nije bila bliska prijateljica. Pozvala me je na ručak i stavila mi je novac u torbu. Ja sam htela da joj to vratim, međutim ona mi je rekla da ne dolazi u obzir, da zna u kakvoj sam situaciji. Ja to nikada neću zaboraviti - rekla je Goga Sekulić. 

Pevačica je istakla da se susretala sa brojnim životnim situacijama iz kojih je izvukla važnu poruku da su pravi prijatelji uvek tu i kada se radi o dobrom i o lošem.

Antonio Ahel/ATAImages
Ana Nikolić

 

- Svi mi ljudi prolazimo kroz neke životne situacije, neko se izbori sa tim, a neko ne. Mnogo zavisi od toga sa kim živimo, ko su nam roditelji, ko su nam prijatelji i od okruženja naravno - kazala je Goga i dodala:

- Verujem sigurno da kad je ona bila najpopularnija, da su svi oko nje trčali. Ja to gledam po sebi, izbacim hit i pravi prijatelji su uvek tu i moja porodica. Moji roditelji su strogi i dan danas, ima kritika uvek, 'zakopčaj se', 'je l' moraš da se slikaš u kupaćem', uvek imaju neke primedbe. Međutim, nekako je to tako, kad imaš dobra kola, mnogo para, jede se po dobrim restoranima, sad će neko da se uvredi ali nema veze, tad su svi tu, a čim neko malo padne svi se pokupe i odu kod tih sledećih, a ovi ostanu sam. Zato čovek mora biti mentalno jak i nastaviti dalje - rekla je Goga, prenosi Kurir.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike