Ana Nikolić se oglasila emotivnom porukom nakon teškog perioda: Izdali su me mnogi!

29.07.2023

14:08

0

Poslala snažnu poruku

Ana Nikolić se oglasila emotivnom porukom nakon teškog perioda: Izdali su me mnogi!
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Nikolić digla je veliku prašinu u javnosti proteklog meseca, usled burnog prekida saradnje sa doskorašnjim menadžerom, direktorom "Hype" produkcije, Sašom Mirkovićem.  

Nikolićeva je tada optužena za redovno konzumiranje narkotika kristal met i alkohola, zbog čega su joj se navodno pojavile rane na licu. Uprkos svemu, ona je najavila mogući nastavak saradnje sa Mirkovićem, a sada kada se situacija smirila, obratila se svojim fanovima i poslala jasnu poruku.

- Izdali su me mnogi, ja njih nisam. Lagali su me mnogi, ja njih nisam. Varali su me mnogi, ja njih nisam. Na kraju su me opet tražili, ja njih nisam - napisala je Ana u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

Printscreen Instagram/ananikolicofficial
Ana Nikolić

Inače, Ana je ove citate podelila zajedno sa muzikom iz filma "Kum".

Podsetimo, Ana je zakazala koncert u Beogradskoj areni za 7. oktobar, a iako su mnogi posumnjali da će koncert biti realizovan, ona je najavila spektakl, pa istakla da nije znala da ima toliku podršku javnosti.

Mnoge koleginice sa estrade su joj pružile javnu podršku, poput Goge Sekulić, Nataše Bekvalac, Jelene Karleuša i Maje Berović.

Antonio Ahel/ATAImages
Ana Nikolić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike