Prva porodična fotografija Hane Huljić i Petra Graša sa ćerkom! Ponosna mama otkrila detalje o Albi: Ne voli da gubi vreme na spavanje

26.01.2024

12:49

0

Ispričala je i kako provode dane i u čemu najviše uživaju

Prva porodična fotografija Hane Huljić i Petra Graša sa ćerkom! Ponosna mama otkrila detalje o Albi: Ne voli da gubi vreme na spavanje
Petar Grašo i Hana Huljić - Copyright ATAImages / Milan Maričić

Muzički par Hana Huljić i Petar Grašo retko dele svoju intimu i trude se da stvari iz privatnog života zadrže samo za sebe. Zato je mnoge iznenadilo kada je Hana objavila prvu, pravu porodičnu fotografiju. 

Ona je, naime, podelila na svom nalogu na Instagramu, fotografiju na kojoj se s leđa vide kako ona, tako i njen suprug Petar i njihova ćerka Alba. Kako se može videti, par je sa naslednicom bio u šetnji, a komentari ispod su se samo nizali. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

"Kako vas je lepo videti, prelepa porodica", "Predivni ste", "Kako lepa mala porodica", "Predivni, konačno" - bili su samo neki od komentara. 

Inače, iako se trudila da ne priča o ćerki, Hana je u poslednjih nekoliko nedelja ipak otkrila detalje o njoj. Kako je priznala, mala Alba pevuši već od njenog osmog meseca, pa je zato Hana rešila da snimi nekoliko uspavanki, a u jednoj od njih je čak koristila i Albino gugutanje. 

- Vesela je, živahna, nasmejana i mislim da oseća da spavanjem gubi dan, tako da to ne voli. Spava malo, dosta je živahna, tako da nam je veselo. Stvarno je zabavno sa njom. Sad je već postala mali čovek koji sve razume i jako je slatka - rekla je Hana ranije za "IN magazin". 

Amir Hamzagic/ATAImages
Hana Huljić i Petar Grašo

Podsetimo, Hana Huljić se porodila 17. jula 2022. godine, a samo nekoliko meseci ranije Petar i ona su se venčali. Iako su želeli intimno i tajno venčanje, interesovanje javnosti je bilo veliko. No, ipak su uspeli da sačuvaju barem neke delove tog dana samo za sebe. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike