Petar Grašo sa suprugom i ćerkom na crnogorskom primorju: Beba je prvi put videla Budvu

11.01.2023

17:31

0

Pevač je spojio lepo i korisno

Petar Grašo sa suprugom i ćerkom na crnogorskom primorju: Beba je prvi put videla Budvu
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Petar Grašo je novogodišnje praznike proveo radno, ali kako kaže, spojio je lepo i korisno, te je na crnogorsko primorje pošao sa suprugom Hanom i ćerkom Albom

- Imam veliku sreću da je supruga sa mnom, beba sa mnom... Tako da, beba je prvi put videla Budvu! Uživaju, ja malo radim, malo se odmaram s njima. Spojili smo lepo s korisnim - kaže Grašo, koji se početkom prethodne godine oženio i dobio naslednicu:

- Brak me nije ništa promenio, neke stvari se događaju prirodno. Kada si opušten i kada voliš, onda problema nema.

ATAImages/ Antonio Ahel
Hana Huljić i Petar Grašo

Grašo ističe da je svestan da je napravio pauzu u karijeri, ali je dao obećanje publici da će sa tastom Tončijem Huljićem raditi na novim pesmama.

- Radimo Tonči i ja nove pesme. Godinu dana ništa nisam napravio jer nisam imao kada da idem u studio, ali plan je januar, februar, kada ću uzeti malo vazduha i za sebe i studio, da odradimo te dve, tri pesme koje smo dugo brusili... Vreme je da idu u etar - rekao je Grašo u emisiji „Premijera“.

ATAImages/ Antonio Ahel
Petar Grašo

Podsetimo, Grašo je svojevremeno otkrio i kako funkcioniše njegov odnos sa tastomhttps://24sedam.rs/showbiz/vesti/169205/meni-je-on-jako-tezak-petar-graso-o-odnosu-sa-toncijem-huljicem-ja-nisam-mogao-gore-da-prodem/vest i taštom. 

- Tonči mi dođe kao najveća kazna u životu i s njim nikako ne može biti lagano. Šalu na stranu, Tonči i njegova supruga Vjekoslava su meni uvek bili kao druga porodica, a ljubav koja je došla sa Hanom, njihovom ćerkom, samo je upotpunila taj odnos. Mi se odlično razumemo i mnogo se šalimo, a kada bi se snimio naš porodični ručak, to bi bio jedan odličan sitkom - otkrio je pevač u emisiji „Milizam“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike