Hana Huljić i Petar Grašo želeli da se venčaju u tajnosti, a onda se saznao datum: "Sve smo promenili u poslednjem času"

12.01.2024

22:22

0

Čekali su da se sve smiri

Hana Huljić i Petar Grašo želeli da se venčaju u tajnosti, a onda se saznao datum: "Sve smo promenili u poslednjem času"
Petar Grašo i Hana Huljić - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Hana Huljić i Petar Grašo na leto će proslaviti dve godine braka, a njihova veza od početka je nailazila na veliko interesovanje kod javnosti. Naime, kada se saznalo i da će se venčati, našli su se u gotovo svim medijima. 

– Nakon što je naša veza odjeknula u javnosti, bili smo sami sebi naporni, nisam više ni ulazila na portale i čitala sve šta se pisalo tih dana. Ljudi su valjda mislili da smo mi ti koji se stalno njima guraju u živote, a mi smo bili ti koji su samo čekali da se sve smiri – ispričala je.

Nameravili su da se venčaju u tajnosti, ali se saznao datum njihove svadbe, te su u poslednji čas promenili planove. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

– Prvo smo planirali prošetati do crkve, ali na kraju je sve to bilo neizvodljivo. Čak smo i crkvu promenili jer se saznalo gde će biti venčanje. Ni danas mi nije jasno kako je u medije dospeo datum venčanja, znali su samo naši najbliži prijatelji, skoro ni oni – objasnila je Hana, pa dodala: 

– Novinari su nas u stopu pratili od kuće. Moram da priznam da mi je na kraju to sve bilo pomalo smešno. Petar i ja bili smo neverovatno opušteni i mirni taj dan – rekla je za 24sata.hr.

Podsetimo, nedavno se spekulisalo da par čeka i drugo dete, a za ove priče kriv je njen otac Tonči Huljić. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike