Petar Grašo i Hana Huljić čekaju drugo dete? Tonči Huljić sve zbunio, evo šta je rekao o prinovi!

09.12.2023

08:45

0

Par se venčao prošle godine i dobio ćerku Albu

Petar Grašo i Hana Huljić čekaju drugo dete? Tonči Huljić sve zbunio, evo šta je rekao o prinovi!
Petar Grašo i Hana Huljić - Copyright ATAImages / Milan Maričić

U hrvatskim medijima osvanula je priča da Petar Grašo i Hana Huljić očekuju drugo dete, a sve zbog "neke" izjave Tončija Huljića.

- Ako ljudi nastave da me zovu, ja ću ostati trudan - našalio se muzičar za Index.hr, pa dodao da mu nije poznato kako je ta vest dospela u javnost.

ATAImages/Antonio Ahel
Hana Huljić i Petar Grašo

 

- Ne znam kako je to ikome palo na pamet. Čudi me jer ima tema za pisanje koje su atraktivne, ne fali vesti. Koliko ja znam i vidim, nema nikakve trudnoće. Kako je ovo nastalo, ja ne znam - čudio se Tonči, ne krijući ipak da priželjkuje da mu njegova ćerka i zet podare još unučadi.

Obožava Albu

Muzičar će praznike provesti s unukom Albom.

- Ja bih voleo još unučadi. Što se mene tiče, to bi bilo super, ali niko oko mene nije trudan. Svaki put kažem da bih pored Albe voleo da imam još unuka. Zasad in nema. Biće - rekao kroz osmeh Huljić, prenosi 24sata.hr.

Tonči je presrećan i s malom Albom, koju obožava, ali se ne meša previše u njeno vaspitanje. Kako je ranije govorio, boji se da "može samo da ga pokvari".

24sedam/Milica Gudžulić
Tonči Huljić

 - Kuće su nam na 300 metara udaljenosti, pa su Grašo i Hana često kod nas, kao i mi kod njih - otkrio je Tonči, koji sa zetom Petrom ima odličan odnos.

- Ja sam čovek koji voli da se zeza, odnos mene i Graše je takav jer 26 godina smo zajedno, mi smo svi kao familija, mi imamo taj specifičan stil za humor - rekao je ranije Huljić za RTL Exkluziv.

Podsetimo, Hana i Petar su se venčali kad je ona bila trudna, u februaru prošle godine, a beba je stigla iste godine u julu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike