„Ne pitaj me opet..." Severina je ovu pesmu odbila da otpeva, a za nju je bila pisana: Reakcija Bekvalčeve na to je tek za priču!

26.01.2024

08:30

0

Svoje emocije nije mogla da sakrije

„Ne pitaj me opet..." Severina je ovu pesmu odbila da otpeva, a za nju je bila pisana: Reakcija Bekvalčeve na to je tek za priču!
Severina Vučković, Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nataša Bekvalac je početkom 2022. godine predstavila javnosti pesmu „Tajne", istakavši kako je to možda i najintimnija numera koju je dotad snimila. Na društvenim mrežama ju je najavljivala kao životnu, za koju je jedno vreme mislila da ona nije dovoljno dobra, te da je veća od nje. Pošto se, međutim, odvažila da je zapeva „na sva zvona", istakla je i kako njena duša, u stvari, tako zvuči.

Sa druge strane, malo je onih koji znaju da „Tajne" nisu pisane za nju, već za njenu koleginicu Splićanku, Severinu Vučković. Prema ranijim medijskim napisima, ona je hit autora Miloša Roganovića odbila, pa ga je on sačuvao u svojoj arhivi.

„...Odmori malo mozak, ne kopaj, ne traži, istina je nekad gora i od laži. Jedna reč što pokvari, stotinu ne popravi. Usne su mi neme, uzmi ili ostavi. Dobio si sede, igraš protiv sebe, zanima te da l' sam nekog volela k'o tebe. S osmehom ti kažem „Naravno da nisam". Ne pitaj me opet, mogla bi' da priznam. Tra-la-la-la, moja je prošlost samo trala-la-la-la, kao iz topa sam te stoput slagala. Toliko je tajni skriveno u meni, trala-la-la-la, kad pitaš sa koliko njih sam spavala, koliko puta budila se mamurna, prećutim sve ono što ne znaš o meni", glasi deo sada već velikog hita koji je ostao arhiviran izvesno vreme - sve dok se Nata nije oduševila njim i to već na prvo slušanje.

„Moja je!"

Nataša Bekvalac, ATAImages/A. A.
 

- Pesma je nastala (tada) pre dve godine i pisana je za Severinu. Međutim, njoj se nije dopala i Miloš ju je ostavio u arhivi. U međuvremenu mu se javila Nataša u želji da pronađe adekvatnu pesmu za album. Ona je kod njega čula demo pesme „Tajne" i oduševila se na prvo slušanje - počeo je za „Zadovoljnu" bio izvor jednom prilikom, objasnivši potom kako ju je Bekvalčeva odmah prepoznala kao svoju.

Severina Vučković, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Odmah je rekla: „Uzimam, moja je. Ovo će biti najbolja pesma koju sam ikad otpevala". I, tako se i desilo. Odmah je platila i krenula da je snima - dodao je isti insajder.

Malo pre nego što je ugledala svetlost dana, Nataša se na svom profilu zahvalila i Anici Dobroj na pomoći - ona ju je savetovala oko interpretacije.

Anica Dobra, ATA Images/Stefan Tomašević
 

– Imam veliku tremu, jer ću vam uskoro predstaviti svoju novu pesmu. Ne liči ni na jednu moju do sada. Mogu slobodno reći da je to nešto najhrabrije i najiskrenije od mene i da je (ovo) prva pesma koja je pronašla mene, a ne ja nju. Ne znam da li je srećna ili tužna. Vi prosudite. I da, ženska je... Ali tiče se svakog muškarca... Nekoliko meseci nisam mogla da je otpevam... Bila je veća od mene... U tome mi je pomogla ona, koju toliko volim i divim joj se godinama... Hvala Anici Dobroj koja mi je pomogla u interpretaciji pesme, čarobna si - pisala je novosadska barbika, ponosna na zaključen projekat.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike