Ovo je pesma njenog života! Tajne Nataše Bekvalac: Moja duša zvuči tako (VIDEO)

20.01.2022

14:44

0

Autor: Marija Mitić

Pevačici je prilikom interpretacije pomogla glumica Anica Dobra

Ovo je pesma njenog života! Tajne Nataše Bekvalac: Moja duša zvuči tako (VIDEO)
natasa-bekvalac5 01012022-0024 - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Nataša Bekvalac najavila je novu pesmu koju će uskoro predstaviti publici, a koja nosi naziv "Tajne". Kako ističe, reč je o "pesmi njenog života", za čije snimanje joj je trebalo dosta vremena.

- Za nekoliko dana pustiću vam pesmu svog života. Dugo mi je trebalo da je snimim, stalno sam imala utisak da nisam dovoljno dobra za nju. I onda sam shvatila da baš takva, nedovoljno dobra i treba da je snimim. Moja duša zvuči tako - napisala je Nataša koja je i ranije spominjala ovu pesmu, na čijem joj je radu pomagala glumica Anica Dobra.

 

 

Naime, kako se spekuliše, Natašu ova pesma podseća na veoma bolne momente zbog čega dugo nije mogla da je snimi, dok joj je Anica u tome pomogla. Pored toga, glumica je Bekvalčevoj upućivala savete i radila je na samoj pesmi, na čemu joj je pevačica i ranije javno zahvalila, putem Instagrama.

– Imam veliku tremu jer ću vam uskoro predstaviti svoju novu pesmu. Ne liči ni na jednu moju do sada. Mogu slobodno reći da je to nešto najhrabrije i najiskrenije od mene i da je prva pesma koja je pronašla mene, a ne ja nju. Ne znam da li je srećna ili tužna. Vi prosudite. I da, ženska je… Ali tiče se svakog muškarca… Nekoliko meseci nisam mogla da je otpevam… Bila je veća od mene… U tome mi je pomogla ona, koju toliko volim i divim joj se godinama… Hvala Anici Dobroj… – napisala je Nataša na svom profilu.

Antonio Ahel/ATAImages
Nataša Bekvalac, Anica Dobra

Bekvalčeva se u okviru posta na Instagramu javno zahvalila svim saradnicima, kao i Anici.

- Hvala Anici Dobroj koja mi je pomogla u interpretaciji pesme, čarobna si - napisala je ona.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike