Bekvalčeva o vršnjačkom nasilju koje je trpela! Otkrila i što ne voli „titulu" novosadske barbike

04.09.2022

07:30

0

Pevačica naglašava da je „ćutala o ćuškama" samo da ne bi važila za kukavicu u društvu, ali da joj nimalo nije bilo svejedno

Bekvalčeva o vršnjačkom nasilju koje je trpela! Otkrila i što ne voli „titulu" novosadske barbike
Nataša Bekvalac (5) - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Nataša Bekvalac je javno progovorila o nasilju koje je trpela tokom školovanja. Iako, kako naglašava, u pitanju nije bilo ništa ozbiljno - nikako nije želela da ispadne kukavica u društvu pa je zato prećutala roditeljima da je bilo šta muči.

Nimalo joj, međutim, nije bilo svejedno.

- U osnovnoj školi sam trpela zlostavljanje. Postojala je neka grupa, kao što i u svakoj školi postoje. Oni su mene nekoliko puta maltretirali, udarali, ćuškali, nije bilo ništa prestrašno, ali je bilo poprilično ponižavajuće - počela je Bekvalčeva u svojoj ispovesti za „Republiku", te nastavila o tome kako ju je, između ostalog, bilo i sramota da kaže mami i tati, kao i da je nastojala da se sa svime sama izbori.

 

 

- Stidela sam se da ispričam roditeljima, jer sam htela sama da izađem na kraj s tim. Delom zbog toga, a delom jer sam znala da ću da ispadnem neka kukavica u društvu - objašnjava ona, a zatim se i osvrće na svoj turbulentan ljubavni život.

„Ako si iskren, niko ne može da te povredi!"

- Nisam se nikad kajala što mi nijedna ljubav nije opstala, već sam se pokajala što sam bila veoma otvorena kada je moj ljubavni život u pitanju. Generalno sam veoma iskrena osoba. Malopre mi je i Kristina (sestra) rekla: „Molim te, možeš li da ne ispričaš to i da ne budeš toliko otvorena. Nisu svi ljudi isti..." Imam 42 godine i ona mi kaže da neke stvari ne govorim. Greške koje sam napravila, odnosno zloupotrebe koje sam imala s druge strane, nisu kao kod normalnih ljudi. Samo kada si iskren i otvoren niko ne može da te povredi.

Pevačica nikada nije krila da su joj ćerke Hana i Katja uvek na prvom mestu. Izuzetno im je posvećena.

- Mislim da sam nežna mama. Kod svojih ćerki ne vidim mane, jer su prepune vrlina. Ne znam da li je kod svake mame tako, ali ja, ako sam nečim očarana, to su moja deca. Ne bih volela da moje ćerke naslede moju osobinu - neodgovornost, koju sam ranije imala. Sada to više nemam, vojnik sam, ali mi je trebalo vremena da to izbacim iz sebe - tvrdi Nata, koja više i ne uživa u „tituli" novosadske barbike.

„Lutka nema dušu..."

- Ne znam koliko mi to svih ovih godina prija da me nazivaju novosadska barbika. Znamo svi šta je barbika. Barbika je lutka. Da li lutka ima dušu? Nema. Da li je ona stvar s kojom se igraju deca ili odrasli... Ako ćemo na taj način da gledamo, a ako ćemo da gledamo na ovaj, na koji mislim da gleda većina ljudi, a to je lepa kao lutka, onda okej. Mada, opterećujuće je i to jer ne smatram sebe prelepoticom - ističe ona.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike