Kad mu se porodila žena, priznao joj je da ima tumor na mozgu! Mark Rafalo njenu prvu reakciju još pamti

24.01.2024

00:12

0

Čitava drama odvila se 2001. godine

Kad mu se porodila žena, priznao joj je da ima tumor na mozgu! Mark Rafalo njenu prvu reakciju još pamti
Mark Rafalo - Copyright Profimedia

Mark Rafalo i njegova supruga Sanrajz Kojni pre 23 godine dobili su sina Kina, ali to vreme i ne pamte kao baš najsrećnije moguće. Glumac je, naime, onda saznao kako boluje od tumora na mozgu, a ženu je o tome bio obavestio - nekoliko dana pošto se porodila.

- Kad sam joj saopštio, prvo je mislila da se šalim. Onda je zaplakala i rekla mi: „Znala sam da ćeš da umreš mlad" - otkrio je tokom gostovanja u podkastu „Smartless", dodajući kako misli da se zbog toga onda smejao on, koji je strašne vesti saznao tik pred njen porođaj pa je svesno odlučio da sa istim sačeka.

- Prosto, nisam to mogao da prevalim preko jezika. Bio bi fazon: „Gospode, opet on, da li sve mora oko njega da se vrti..." i, tako, jednostavno, nisam mogao to da uradim - kazao je Rafalo, koji je nedelju dana pošto je dobio sina išao kod neurologa ne bi li mu on predočio plan za dalje.

Sanrajz Kojni i Mark Rafalo, Profimedia
 

Sanrajz je za to, tek, saznala noć ranije.

Marku je te 2001. benigni vestibularni švanom bio dijagnostikovan nakon što je sanjao „vrlo jasan san o tome da ima tumor".

- Probudio sam se oko tri ujutru, posle ludila od sna. Bio je kao nijedan dotad. Nije bilo nikakvog glasa, osećaja, naprosto sam znao, to je to i moraš da se boriš s tim - kazao je on, koji nije imao nikakvih simptoma pored upale uha, ali je svakako otišao na detaljni pregled.

- Sestra je zvala doktora, nešto su popričali u drugoj sobi, pa nisam mogao da ih čujem. Onda je ušetala nazad (kod mene) kao zombi i kazala da iza levog uha imam gotovo lopticu za golf i da ne znaju šta je - prisetio se potom glumac, koji je po uklanjanju benignog tumora ipak ostao gluv na to uvo.

- Posle operacije mi se leva strana lica cela oduzela, ali vremenom se to sredilo. Ma, uzmite mi čulo sluha, mislio sam, ali neka mi lica i mogućnosti da budem otac svoje dece - izjavio je Mark, koji je sa Sanrajz dobio i dve ćerke kasnije, Belu i Odetu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike