Zvezda „Čuvara plaže" otkrila da ima rak: Dugo nije odlazila kod lekara misleći da će neprijatnost koju je osećala da prođe sama!

09.01.2024

12:05

0

Sada, glumica se sprema za operaciju

Zvezda „Čuvara plaže" otkrila da ima rak: Dugo nije odlazila kod lekara misleći da će neprijatnost koju je osećala da prođe sama!
Nikol Egert - Copyright Printscreen „Oprah", Where are they now

Nikol Egert, mnogima i dalje značajno poznatija kao Samer Kvin iz „Čuvara plaže", ispričala je za strane medije kako je početkom decembra 2023. godine saznala da ima kribriformni karcinom stadijuma 2. Po prvim simptomima da nešto nije kako treba glumica je mislila da su u pitanju simptomi menopauze, pa se nije posebno brinula.

Nikol Egert, Profimedia
 

Međutim, pošto se za tri meseca ugojila 11 kilograma, pa i u oktobru osetila kvržicu, te bol u levoj dojki, odmah se javila svom lekaru.

Izvesno vreme, takođe, Nikol je imala i problema sa zakazivanjem kod specijaliste kod kog je „sve bilo popunjeno". Tek krajem novembra je obavila mamografski pregled, a posle čak tri biopsije dijagnostikovan joj je bio rak dojke.

Još uvek se ne zna da li se proširio na druge delove tela.

Nikol Egert, Profimedia
 

Trenutno, ova poznata majka dvoje dece čeka da joj onkolog odredi kada će početi s hemoterapijom, pa zatim i zračenjem.

- Osećam to, znam tačno gde je i mora napolje. Trudim se da razmišljam pozitivno, ali nije lako - objašnjavala je ona za „People".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike