Supruzi Eda Širana dijagnostikovali tumor tokom trudnoće: Nije smela da se leči do porođaja

01.03.2023

10:34

0

Muzičar je u isto vreme saznao da mu je preminuo najbolji prijatelj, imao suđenje zbog pesme, supruzi dijagnostifikovali tumor

Supruzi Eda Širana dijagnostikovali tumor tokom trudnoće: Nije smela da se leči do porođaja
Ed Širan - Copyright Profimedia

Muzičar Ed Širan podelio je sa javnošću sa kakvom neprijatnom situacijom i agonijom su se susreli on i njegova supruga tokom njene druge trudnoće. Naime, kako je Širan priznao, njegovoj ženi Čeri je dijagnostikovan tumor, koji tokom trudnoće nije mogao da se leči. 

Ed i njegova supruga se tokom trudnoće nisu oglašavali, jer su bili u svakodnevnoj strepnji i strahu, kako se izboriti sa situacijom, a sada je rešio sa javnošću da podeli njihovu bol. 

Profimedia
Ed Širan

- Radio sam na „Subtractu” deceniju, pokušavajući da napravim savršen akustični album, pišući i snimajući stotine pesama sa jasnom vizijom onoga što sam mislio da bi trebalo da bude. Onda je početkom 2022. niz događaja promenio moj život, moje mentalno zdravlje i na kraju način na koji sam gledao na muziku i umetnost. Pisanje pesama je moja terapija. Pomaže mi da shvatim svoja osećanja. Pisao sam bez razmišljanja o tome koje će pesme biti, samo sam napisao šta god je ispalo. I za nešto više od nedelju dana zamenio sam deceniju vredan rad svojim najdubljim najmračnijim mislima - napisao je on.

Kako je objasnio, prolazio je kroz pravi pakao, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu.

Profimedia
Ed Širan

- U roku od mesec dana, mojoj trudnoj supruzi je rečeno da ima tumor, a da nema mogućnosti za lečenje sve do porođaja. Moj najbolji prijatelj Jamal, moj brat, iznenada je umro, a ja sam se našao na sudu i branio sam svoj integritet i karijeru pisca pesama. Prolazio sam kroz strah, depresiju i anksioznost. Osećao sam se kao da se davim, glava ispod površine, gledam gore, ali ne mogu da se probijem za vazduh. Kao umetnik nisam osećao da mogu verodostojno da iznesem u svet delo koje ne predstavlja tačno gde sam i kako treba da se izrazim u ovom trenutku svog života. Ovaj album je čisto to. To otvara vrata u moju dušu. Po prvi put, ne pokušavam da napravim album koji će se svideti ljudima, već samo objavljujem nešto što je iskreno i istinito u mom odraslom životu. Ovo je zapis u dnevniku od prošlog februara i moj način da to shvatim - napisao je Ed na Instagramu, dok su se ispod objave nizale poruke podrške.

Podsetimo, Ed i njegova supruga imaju dve ćerke, kojima su dali veoma specifična imena Lira Antartika i Jupiter. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike