Dete se vratilo kući: Severina dobila starateljstvo nad sinom?

30.08.2021

10:00 >> 10:09

0

Autor: N. Vujčić

Pevačica je na nedavno održanom koncertu saopštila lepe vesti, koje su iznenadile sve

Dete se vratilo kući: Severina dobila starateljstvo nad sinom?
Copyright A.A./ATAimages

Severina Vučković održala je proteklog vikenda koncert u Crnoj Gori, a pre nego što će otpevati pesmu “Rođeno moje”, emotivnu baladu koju je posvetila svom sinu Aleksandru, ona je saopštila publici nešto što je mnoge iznenadilo.

– Ne mogu da vam kažem o čemu se radi, ali vratilo se dete doma. Hvala na podršci svima. Sa veseljem pevamo – rekla je sa suzama radosnicama u očima, dok je publika oduševljeno aplaudirala borbi ove hrabre majke.

Severina Kojić, ATAImages/ Antonio Ahel

Da li je ovo znak da je pevačica ponovo dobila starateljstvo nad sinom ili ne, još uvek nije potpuno jasno.

pročitajte još

Podsetimo, pevačica je pre dve godine izgubila starateljstvo, koje je pripalo njenom nevenčanom suprugu Milanu Popoviću. Iako je praksa da maloletna deca u slučaju razvoda pripadnu majci, izuzetak su slučajevi kada majka prepusti starateljstvo ocu ili zbog lečenja, izdržavanja zatvorske kazne ili nekih drugih razloga zbog kog nije u mogućnosti da brine o detetu. Međutim, kod Severine je situacija bila posve drugačija.

U presudi koju je doneo sud pisalo je da je ona navodno nepodobna da bude staratelj, a kao dokaz priloženo je mišljenje Centra za socijalni rad. Kako su dalje pisali mediji, njoj je zamereno što je odbila saradnju sa institucijama.

– Ova odluka je sramna. Nikad ništa slično ovome nije viđeno. Severina je dobra majka. Ona možda jeste prešla granicu jer je ušla u sukob s radnicom centra za socijalni rad, jer je želela da zaštiti svoje dete. Ali ako se to već i desilo, onda je ta radnica morala da bude izuzeta iz procesa jer ne može da donosi preporuke ako je u sukobu s jednom stranom. Sudije su znale za taj sukob, ali su ipak uzele u obzir preporuku centra za socijalni rad, koja kaže da Severina nije podobna da bude staratelj – rekao je Severin advokat tada.

Na društvenim mrežama Severina je tada bila glavna tema, a posle Nataše Bekvalac i Jelene Karleuše, podržale su je Ana Nikolić, Mirjana Bobić Mojsilović, kao i sada već bivši svekar Dragan Kojić Keba.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike