Milan Popović o odnosu sa Severinom: Tražila mi je da se odreknem deteta, Igor se više brinuo o njemu nego ona

20.10.2021

17:35

1

Biznismen je istakao da je pokušavao da reši probleme sa Severinom, ali da je ona ta koja nije želela da sarađuje, kao i da je često zanemarivala sina

Milan Popović o odnosu sa Severinom: Tražila mi je da se odreknem deteta, Igor se više brinuo o njemu nego ona
severina milan - Copyright Antonio Ahel/ATAImages/YouTube

Milan Popović progovorio je o svom odnosu sa pevačicom Severinom Vučković sa kojom ima sina. O njihovom turbulentnom odnosu se često pisalo, a sada je biznismen otvorio sve karte i ogolio dušu pričajući o svim trzavicama, optužbama sa bivšom partnerkom, ali i borbi za starateljstvo.

- Novinari to zovu borba, a ja to zovem proces da se detetu omogući da bude normalna, zdrava i stabilna ličnost kad poraste, ja odbijam da to zovem borba - naglasio je na samom početku Popović, pa otkrio da li je tačno da Severina nije dve godine videla dete:

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Nije sve istina što se piše u medijima i što Severina govori. Osnovni razlog zašto je njoj smanjena količina vremena koja je provodila sa detetom je ta jer pre te presude 46 dana nije dete vodila u školu i onda su Centar za socijalni rad i Posebno starateljstvo i sud seli i doneli odluku da imamo pravo na pola-pola, sve praznike i odmore, a za vreme kada dete ide u školu dete mora da bude kod mene da bih ja obezbedio detetu da ide u školu, jer je njegovo obrazovanje roditeljska obaveza. Ona bez opravdanja nije 46 dana dete vodila u školu. Dete je trebalo da polaže državni ispit, ponavlja razred. Sreća u nesreći je bila ta korona pa smo on i ja jedan na jedan radili ta dva meseca kako bi on nadoknadio propušteno i položio sve ispite i završio razred sa odličnim uspehom - objašnjava Popović i dodaje:

- Svako je izabrao u medijima da veruje nečemu, a ne pravim činjenica, advokatima već onome što je zabavnije, shodno tome neke žene su se solidarisale sa Severinom sa ove majčinske strane po pitanju šta god da je ona uradila u životu ona je ipak majka tog deteta. Mišljenje javnosti bi po pravilu trebalo da bude apsolutno nebitno u celom našem procesu, nijedan razvod nije lak, posebno za dete, jer za decu je to dugotrajna patnja, jer svako dete će vam reći da mu je najveća želja da mu roditelji budu zajedno - govori on, pa otkriva da li je sin Aleksandar izrazio želju da se njih dvoje pomire.

Milan Popović Printscreen: Youtube/ Regionalna TV
 

- Ne bih da puno da pričam o njemu jer on nije tu pa da on da saglasnost, ja njemu dajem pravo na njegovu privatnost, ali činjenica je da će deca rastavljenih roditelja uvek jednako voleti i mamu i tatu i jednako su im potrebna oba roditelja. Ono što treba odgovorni roditelji da obezbede svom detetu je da se on i kod mame i kod tate ponaša isto, da on bude jedna osoba u celini. Roditelj koji ne prepoznaje tu potrebu deteta da se oseća jednako, po mom mišljenju, nije kompetentan roditelj - kaže Popović koji se osvrnuo na presudu:

- Da se vratim na predhodu presudu. Ta presuda nije bila Severini kazna nego su Centar i sud koji su u prvom redu da zaštite dete, odlučili da je najbolje da ja brinem za njegove primarne i sekundarne potrebe. U međuvremenu je Splitski sud koji je po mom mišljenju ai mnogih drugih  morao da se izuzme iz cele priče obzirom da je Severina iz Splita. Kad Severena digne prst ceo Split peva, očigledno da peva i njihov sud po njenoj želji. Splitski sud je mimo svih mišljenja i Centra za socijalni rad, posebnog staratelja, škole i presude suda doneo odluku koja nema veze sa onim što je u najboljem interesu deteta. Presuda je pola-pola odnosno 14 dana kod mame i kod tate isto toliko, ali oni potpuno ignorišu sva pređašnja dešavanja i njeno zanemarivanje. Jedni razlog zašto sam se oglasio je da demantujem navode, a posebno ovaj njen poslednji intervju koji je dala. Na samo prve tri stranice tog intervjua ima 48 laži. Nisam siguran ni da ga je sama pisala - govori biznismen koji je istakao da pevačica često nije bila uz svog sina.

A.A./ATAimages
 

- Ona je zanemarivala dete, nije provodila vreme sa njim, nije ga vodila u školu nije radila, a ni brinula o njemu, razne osobe su brinule o njemu. Igor je recimo dok je bio Severnin partner, on je više vodio računa, i na tome sam mu zahvalan jer bolje da je on bio sa njim nego neki sumnjivi ljudi, da ne dajem sada neke druge epitete celom tom okruženju oko nje. Ja sam želeo da se ona bavi detetom, a ne da delegira roditeljsko pravo na neke druge ljude. Ona kao roditelj treba da vaspitava dete, a ne nekom drugom da prepusti tu ulogu. Nije u redu da kaže advokatu da ide da pregovara kako će njeno dete da pohađa nastavu, to mora majka da radi. Ja sam dostavio  dokaze da se Severina nije bavila detom, ta sva priča za medije da se ja njoj navodno svetim su laž. Ne znam stvarno o kakvoj ljubomori je reč. Za mene je emotivna veza sa njom prestala da postoji odavno. Kada god su se dešavale svađe, ja sam se trudio da to izbegnem i izađem kako ne bih došao u konflikt, a ni trpeo njene česte prome raspoloženja, da li su te psihoaktivne supstance uticale na to ja ne mogu da tvrdim do kraja, ali toj branši je to izuzetno blisko - ispričao je Popović i dodao:

Igor Kojić i Sverina Printscreen: Instagram/severina
 

- Kada sam joj tražio da se testira (na drogu) kako bi imali više povrenja jedno u drugo, ona je to odbila i napravila ogromnu svađu. Iz razgovora sa stručnjacima sam zaključio da je to najveća mogućnost tih oscilacija raspoloženja.

Kako kaže, Severina u javnost plasira velike neistine, te objašnjava da su aktivna četiri sudska spora, a ne 70, kako je pevačica ispričala.

- Ne postoji 70 sporova kao što je ona dala izjavu postoje trenutno četiri sudska spora. Istina je da sam tražio zabranu da postavlja slike deteta na društvenim mrežama - kaže on i objašnjava da mu je pevačica tražila da se odrekne sina: 

- Za mene je emotivna veza bila završena nakon tri meseca našeg emotivnog odnosa, do čega je meni stalo bilo je dete i pristup njemu. Severina je meni tražila da se odreknem deteta tokom trudnoće! Zašto? Na jednom od poslednjih dogovora nešto pre sudskog spora, ja sam ponudio da budem tu, da podržavam materijalno, da sve što treba njoj, detetu, da podržavam, ali da provodimo isto vremena kao što smo provodili, ne, ona nije htela da pristane, htela je samo da se odreknem deteta, ja sam joj rekao da neću da se odreknem deteta, tri dana posle toga je pokrenula sudski spor - govori biznismen, a na pitanje da li je pokušao da reši nesuglasice sa pevačicom, on kaže:

- Nije bilo moguće. Još te 2014. godine kada je pokušano pomirenje ja sam rekao da želim ravnopravno da učestvujem u vaspitanju deteta, spreman sam da izdžavam majku kako bi mu se što više posvetila. Onda su nju pitali šta ona želi, a ona je zatražila da ja izađem, a nakon toga mi je rekla da ona mora da razmisli pa će da javi šta je to. Posle dva meseca nedolaženja na seanse bilo je zaključeno da se mirenje prekine zbog njenog nedolaženja. Ja ni dan-danas nisam saznao šta ona želi - ispričao je Milan Popović u jutarnjem programu Happy televizije „Dobro jutro Srbijo“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike