Veštak tužio Severinu nakon što je starateljstvo nad sinom dodelio njenom bivšem: Ono što sam doživeo od nje mi je izazvalo strah!

06.06.2022

18:44

0

Kako kaže, kada su se sreli bilo mu je veoma neprijatno, a pevačica mu je, tvrdi, stavila ruku na koleno

Veštak tužio Severinu nakon što je starateljstvo nad sinom dodelio njenom bivšem: Ono što sam doživeo od nje mi je izazvalo strah!
Severina Vučković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Borba Severine Vučković i Milana Popovića za starateljstvo nad sinom već godinama je tema u kojoj, čini se, svako malo izlaze novi detalji. Tako je sada veštak Vladimir Grošić, koji je na suđenju starateljstvo dodelio Milanu, te njoj dao pravo da sina viđa povremeno, otkrio da ga je pevačica mnogo pritiskala i da ju je prijavio!

Kako je ispričao, Severina ga je na leto 2020. godine zvala i tražila da se sastanu u Zagrebu.

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Dao sam joj svoj broj i rekao joj da može da mi se javi kad god, bez obzira na to što sam odlučio da se povučem iz veštačenja. Nju je to rastužilo i molila me da se ne povlačim - kazao je Vladimir na početku.

- Našli smo se u Maksimiru, jer sam tamo džogirao. Seli smo na klupicu u parku dok smo razgovarali i ona je počela da vadi neka dokumenta za koje je bila uverena da su bitni. Objasnio sam joj da ih mora predati u sudski spis. Ona mi je, dok smo pričali, stavila ruku na nogu. Kao da mi je stavila letvu. Bilo mi je neverovatno neprijatno. Stalno je plakala, a bila je mršava k'o kuga - opisivao je Grošić susret sa pevačicom, piše "Telegram".

Antonio Ahel/ATAImages/YouTube
 

Naknadno će, izjavio je, uslediti Severinine poruke i pretnje, zbog kojih je odlučio da je tuži.

- Ono što sam od Severine doživeo izazvalo mi je strah - istakao je Vladimir.

U poslednje vreme pevačica je stalno na meti, te se tako pisalo da ju je tužila direktorka škole koju pohađa njen sin, a kojoj je navodno slala preteće poruke, a pisalo se i da ju je sestra Marijana prijavila za neprimereno ponašanje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike