"Nije Srbija šaka zobi!" Jovana Jeremić žestoko o Selmi Bajrami nakon što je pevačici zabranjen ulazak u Srbiju!

22.01.2024

19:54

1

Govorila je i o Jadranki Barjaktarović

"Nije Srbija šaka zobi!" Jovana Jeremić žestoko o Selmi Bajrami nakon što je pevačici zabranjen ulazak u Srbiju!
Jovana Jeremić, Selma Bajrami - Copyright ATA Images/Printscreen ,,Novo jutro"

Jovana Jeremić prokomentarisala je odluku da Selma Bajrami bude zadržana na aerodromu u Srbiji, nakon čega se vratila u Sarajevo.

Voditeljka se ne libi da kaže svoje mišljenje, pa je sada istakla kako svakog može ovo da očekuje ako odluči da postupcima provocira Srbiju, kao što je učinila Selma pokazujući dvoglavog orla.

- Bravo za Srbiju! Srbija nije šaka zobi da je pozobe svaka vrana. Sledeći put neka razmisli šta će da pokazuje. Napolje, bre, svako ko ne poštuje Srbiju i Beograd, koji je metropola regiona. Mi smo u jutarnjem programu objasnili i predložili da se Selmi zabrani ulazak. Drago mi je da su nadležni "čuli" naš predlog. Jer smo socijalno i državno odgovorna emisija - napisala je Jovana na Instagramu, nakon što je Aleksandar Vulin izjavio je da je Bajramijevoj zabranjen ulazak u zemlju po njegovom naređenju.

ATAImages/ A.A.
Selma Bajrami

 

Podsetimo, Jovana je bila oštra i kada je isplivao snimak u kojem Selma na svom nastupu peva pesmu "Vale Kosovare" i pokazuje simbol tzv. Velike Albanije.

- Ja ću da budem za to da svako, ko bude na bilo koji način od pevača vređao ili ugrožavao Srbiju, da dobije najgoru osudu javnosti! To ne može! Ne može da neko pokazuje dvoglavog orla i zarađuje u Srbiji! Kao što je prošla Jadranka Barjaktarović, tako će proći svaki pevač! Milione ste zaradili u Srbiji! Nije sporno, pevač treba da peva svakom. Pokušali su da napakuju Aleksandri Prijović što je rekla da je pevačica svih, kao šta sam ja voditeljka svih - izjavila je tada Jeremićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike