"Uvek sam bila dama, osim u javnosti": Jovana Jeremić progovorila o privatnom životu, pa potkačila koleginice

19.01.2024

20:17

1

Predstavlja se u gorem svetlu

"Uvek sam bila dama, osim u javnosti": Jovana Jeremić progovorila o privatnom životu, pa potkačila koleginice
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/ A.A.

Jovana Jeremić još jednom se oglasila na svom Instagramu, te istakla da je značajna razlika između onoga što vidimo na malim ekranima i realnosti. 

- Uvek sam bila dama. Najviše onda kada sam se trudila da u javnosti to ne budem. To je odraz mog bunta i krika protiv hipokrizije morala u svetu i Srbiji - navela je Jovana Jeremić na početku.

Voditeljka je istakla i da se njene koleginice koriste obrnutom logikom, odnosno da se u javnosti prikažu u boljem svetlu.

- Dok se mnoge moje koleginice trude da ubede javnost da su prepodobne i dame (baš me zanima što), ja sam sebe uvek predstavljala u gorem svetlu nego što je realnost. Jer, da znate istinu, još više biste me voleli, a ja ni sa ovim ovde ne znam kud ću i šta ću - dodala je voditeljka putem društvenih mreža.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsetimo, Jovana je od skoro u vezi sa Draganom Stankovićem, a tvrdi da to neće uticati na njenu karijeru. 

- Vikend sada počinje petkom. Gledamo se od sutra samo na Pinku. Jer RTV Pink je porodica. Za sve one koji nisu razumeli, povlačenje iz medija znači da me neće biti na drugim medijima u februaru, osim na mom poslu i mojoj fotelji za koju sam se krvavo borila i izborila. Mene u životu uspeh ne menja. Osim na bolje. Svim svojim kolegama sam dala sve što je bilo potrebno. Sada je meni potreban mir zbog svega što spremam u ovoj 2024. godini. RTV Pink je moja druga kuća. Moje utočište i moj beg od svega što sam preživela i pobedila u prošlosti. Moja sigurna i bezbedna teritorija. Moj azil. Zato se Pink voli i poštuje - napisala je Jovana na svom Instagram profilu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike