Selma Bajrami nije uspela da uđe u Srbiju: Pevačica vraćena u Sarajevo!

22.01.2024

15:10

0

Nakon provera, ona je ukrcana u avion

Selma Bajrami nije uspela da uđe u Srbiju: Pevačica vraćena u Sarajevo!
Selma Bajrami - Copyright Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Selma Bajrami je nedavno napravila pravi skandal kada je na jednom nastupu pokazivala dvoglavog orla, a nakon čega joj je zabranjen ulazak u Srbiju. 

Kako to, izgleda, nije ozbiljno shvatila, Selma je želela da dođe u Beograd, ali je zadržana na aerodromu "Nikola Tesla". Nakon izvesnog vremena i provera koje su obavljene, pevačica je, kako saznaje 24sedam, ukrcana u avion kojim se vratila nazad u Sarajevo. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Selma Bajrami

Podsetimo, mnogi su zamerili Selmi ono što je uradila, a brojni fanovi su je osudili. Ona je situaciju pogoršala pokušavajući da se opravda za svoj postupak, a čak je išla toliko daleko da je voditelja Ognjena Amidžića, kod kog je gostovala neposredno pre toga, optužila da joj smešta aferu

Nju je komentarisao čak i Ivica Dačić, prvi potpredsednik Vlade Srbije zadužen za spoljnu politiku i bezbednost i ministar spoljnih poslova, koji je tada rekao da ima osnova da se njoj zabrani ulazak u zemlju. 

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Selmom na broj poznat redakciji, ali se nije javljala na pozive, kao ni odgovarala na poslate poruke. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike