Selma Bajrami pokazala dvoglavog orla, pa zabezeknula fanove! Ovako se sad pere? „Ovoj zabraniti ulazak u Srbiju!" (VIDEO)

25.11.2023

14:00

1

Izazvala je salve negativnih komentara

Selma Bajrami pokazala dvoglavog orla, pa zabezeknula fanove! Ovako se sad pere? „Ovoj zabraniti ulazak u Srbiju!" (VIDEO)
Selma Bajrami - Copyright ATAImages/G. G.

Selma Bajrami je tokom jednog nastupa na sav glas zapevala „Valle Kosovare", pa je igrajući bosa i pokazala simbol tzv. Velike Albanije, odnosno dvoglavog orla, što se brojnim njenim fanovima nikako nije dopalo.

Snimak koji kruži društvenim mrežama „pliva" u oprečnim komentarima na račun pevačice koja je, inače, veoma čest gost srpskih klubova u kojima i te kako zarađuje, kao i emisijama. Upitana o sramnom potezu, međutim, „na takva pitanja nije želela da odgovara".

Selma Bajrami, TikTok screenshot / mirela_adnan
 

- Svi znate da sam ja „Selma internacionale"! Vi zovete samo kada je neka provokacija. Ja sam Bosanka poreklom sa Kosova. Apolitična sam osoba. Volim sve narode. Pevam svuda gde me vole. Neću više da razgovaram na tu temu - kazala je za „Informer" ona, sigurna da „javnost u Srbiji neće reagovati na ovo, jer je dobro znaju".

Međutim, izgleda da nije baš bila u pravu.

 

 

Nekadašnji Tviter, a sada „Iks", ne prestaje čak i da poziva na to da joj se zabrani ulazak u zemlju, što vas sve čeka u galeriji koja sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike