Selma Bajrami nije verovala da će joj ulazak u Srbiju biti zabranjen: Neće im to poći za rukom, vraćam se u punom sjaju!

22.01.2024

16:55

2

U jeku afere „dvoglavi orao" mislila je „da je neko drugi kriv"...

Selma Bajrami nije verovala da će joj ulazak u Srbiju biti zabranjen: Neće im to poći za rukom, vraćam se u punom sjaju!
Selma Bajrami - Copyright Borislav Ždrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Selma Bajrami zadržana je na prestoničkom aerodromu, pošto je pokušala da uđe u Srbiju posle skandala koji je izbio jer je pevačica na izvesnom nastupu pokazivala dvoglavog orla. Ona, čini se, uopšte nije verovala da će je ovakva kazna stići.

Još onda, u jeku drame, oglasivši se „lajv" putem društvene mreže Instagram, Selma je bila poručila:

Selma Bajrami, Foto: Printscreen/Youtube/FACE HD TV
 

- Ja ću svuda doći, to što drugi pokušavaju da mi nameste, neće im uspeti; nisam dobila zabranu, nikada je neću dobiti. Znam da bi neki voleli, ali uzalud se nadate.

Osvrnuvši se potom na gnev javnosti koji je bila izazvala svojim postupkom, kako su dalje prenosili mediji, poručila je bila kako se „i te kako vraća i to u punom sjaju".  

- Nisu zabranili, to su samo pokušaji, bojkot. Selma se vraća u punom sjaju. Sve namontirano. Nemam zbog čega da se izvinjavam, nisam ništa uradila.

Podsetimo, kako je 24sedam saznao, nakon zadržavanja na aerodromu „Nikola Tesla" i kratke procedure, pevačica je ukrcana na avion kojim se vratila u Sarajevo. O zabrani ulaska u Srbiju koju je ona „zaradila" oglasio se i doskorašnji direktor BIA Aleksandar Vulin, koji je istakao da je po njegovom naređenju njoj zabranjeno da uđe u Srbiju jer je pred kamerama „ponosno pokazivala simbole tzv. Velike Albanije".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike