Mirka se za jedno snimanje ozbiljno okitila! Nakit i aksesoari koštali je punih 69.000 evra (FOTO)

15.06.2023

20:15

0

Vasiljevićeva je, izgleda, baš „slaba" na nakit

Mirka se za jedno snimanje ozbiljno okitila! Nakit i aksesoari koštali je punih 69.000 evra (FOTO)
Mirka Vasiljević - Copyright Printscreen ,,Magazin In"

Mirka Vasiljević je, osim kao glumica, u javnosti poznata i kao neko ko voli i, svakako, može da isprati poslednje trendove kada je moda u pitanju. 

Ista priča važi i za nakit i aksesoare

Mirka Vasiljević, Printscreen ,,Magazin In"
 

Nedavno, naime, Mirka je na snimanje „Magazina IN" došla okićena detaljima dobro poznatih marki koje, reklo bi se, izuzetno ceni, piše „Kurir". Ogrlica i narukvice iz kuća „Van Klif i Arpels", te „Kartije", koštale su je vrtoglavih 52.000 evra, sudeći i po informacijama koje su dostupne onlajn. 

„Roleks", pak, „stanjio joj je novčanik" za 16.000 evra. 

Detalji

Glumica je na svojim rukama nosila dve „lav" narukvice (Cartier LOVE) od 8.000 i 5.150 evra, kao i model u obliku eksera, čija je cena 8.650 evra. 

Inače, „lav" narukvica jedan je od najpopularnijih komada nakita - radi se o kultnoj narukvici koja je u 2017. bila najguglaniji komad nakita na svetu. Nosile su je Elizabet Tejlor, Sofija Loren... Na prstu, s druge strane, Mirka je nosila i prsten od „tek" 2.880 evra.

Ogrlica od žutog zlata, pak, koštala j uje 15.600 evra, a uz nju je ukombinovala i isti model narukvice, čija je cena 12.100 evra.

Tako, ukupna cena nakita koji je Vasiljevićeva na sebi tog dana imala bila je 52.380, a kada se na taj iznos doda i cena sata, dolazi se do neverovatnih 68.380 evra.

Mika Vasiljević, Printscreen ,,Magazin In"
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike