Mirka Vasiljević ima novo zanimanje! Glumica se odlučila za kreativan i unosan biznis

17.01.2024

19:08

1

Zdravlje im je na prvom mestu

Mirka Vasiljević ima novo zanimanje! Glumica se odlučila za kreativan i unosan biznis
Mirka Vasiljević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mirka Vasiljević od malena se bavi glumom, te je već kao tinejdžerka postala jedna od najpopularnijih mladih glumica. Pored karijere i velike porodice, ona nalazi vreme da se bavi i drugim stvarima poput pravljenja torti. 

Naime, Mirka je sa prijateljicom nedavno otpočela novi biznis, a reč je o kreativnim voćnim tortama. 

- Želela sam da kvalitet bude u prvom planu, a ne to ko pravi torte i da se pominje moje ime. Od početka do kraja je u tortama prisutno sveže voće. Sa prijateljicom sam osmislila nešto što je drugačije, a da nije klasičan voćni tanjir. Moja želja za kreativnošću je pretočena u ukusne poslastice. Moja prijateljica i ja se dopunjujemo i želja nam je da jedna zdrava, ukusna i vizuelno lepa poslastica bude prisutna na slavljima zbog same ideje i koncepta - kaže Mirka za Kurir.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsetimo, glumica je nedavno govorila o svojoj vezi sa Vujadinom Savićem sa kojim ima četvoro dece. 

- Vujadin i ja nikada nismo imali neke konkretne dogovore, niti u tom smislu planove kada će biti pauza, kada će biti nova trudnoća i koliko će dece biti. Sa nekih 19-20 godina kada smo stupili u vezu osvestili smo i razgovarali i želeli obostrano da naša veza preraste u porodicu i da imamo decu. Da budemo mnogočlana, stabilna, zdrava i srećna porodica. Jako sam zahvalna Bogu što se to ostvarilo bez nekih velikih muka i poteškoća koje su nažalost u današnje vreme jako prisutne - rekla je Mirka.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike