Mali Alen ima sličnu sudbinu kao Džej Ramadanovski: Nije znao da čita, a onda mu je jedan susret u Skadarliji promenio život

17.01.2024

16:38

0

Lako je savladao ulogu

Mali Alen ima sličnu sudbinu kao Džej Ramadanovski: Nije znao da čita, a onda mu je jedan susret u Skadarliji promenio život
Copyright ATAImages/A.A./S.T. Profimedia

Alen Selimi tumači Džeja Ramadanovskog u filmu "Nedelja" koji govori o životu pokojnog pevača. Kao što je poznato, Ramadanovski je imao teško detinjstvo, a upravo je to zajedničko njemu i Alenu koga su producenti filma ugledali kada je prodavao ruže u beogradskoj boemskoj četvrti, Skadarliji. 

- Mali Alen ima sličnu sudbinu kao Džej. Našli su ga dok je prodavao ruže u Skadarliji. Dobio je poziv za kasting, tamo otpevao pesmu "Nedelja" i uloga je bila njegova - rekao je producent filma Vladan Anđelković.

Instagram printscreen/nedelja.film
 

Reditelj filma, Nemanja Ćeranić, istakao je da mali Alen nije znao da čita, ali je tekst savladao bez problema. 

- Alen je divan. On ne zna da čita. Imali smo čoveka na setu koji je morao da radi s njim. Bio je u stanju da nauči tekst. Mesecima smo ga spremali za snimanje. Snimio je tri epizode serije. U početku sam se uplašio, ali je na setu išlo dobro - rekao je Nemanja.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Dečak je juče prošetao crvenim tepihom pred premijeru filma koji mu je promenio život. 

- Super, zadovoljan sam. Na snimanju sam najviše vremena provodio sa Nemanjom, a od Džejevih pesama naviše volim "Nedelju" - rekao je kratko Alen koji je potom i zapevao hit čuvenog folkera.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Zbog teškog detinjstva, ali i činjenice da je na sličan način Marina Tucaković preko noći proslavila Džeja, mnogi su iznenađeni koliko Alenova sudbina podseća na pevačevu. 

- Tada sam bio samo mali ciganin iz odeljenja, dete razvedenih roditelja koje živi sa babom. A baba nema kintu da mi da za užinu. Više bio gladan nego sit. E vidite, ovaj ovde čovek ako ima kiflu on je podeli sa mnom. Ni on često nije imao, ali kad ima podeli. A mnoga druga deca su me izbjegavala. Ko voli cigane, pa još sirotinju. Ja mu te kifle nikada nisam zaboravio i biću mu večiti dužnik zbog njih - pričao je Džej svojevremeno o svom prijatelju iz detinjstva.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike