Ovako sad izgleda „Pinkova zvezdica" koju su nazivali srpskim Biberom! Bio i na meti hejtera: Gađali ga šibicama u tržnom centru! (FOTO)

20.01.2024

19:05

0

Svojevremeno, na Fejsbuku je čitava jedna stranica bila posvećena oprečnim komentarima na njegov račun

Ovako sad izgleda „Pinkova zvezdica" koju su nazivali srpskim Biberom! Bio i na meti hejtera: Gađali ga šibicama u tržnom centru! (FOTO)
Mateja Vukašinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Tokom takmičenja u „Pinkovim zvezdicama" mladi Mateja Vukašinović relativno brzo poneo je „titulu" jednog najtalentovanijih pevača. Svojim izgledom je i te kako, s druge strane, bio pobrao simpatije devojčica, međutim, izvesnih par dečaka nikako nije bilo oduševljeno njime i, kako se ranije pisalo, gađali su ga šibicama kada su ga sreli u jednom tržnom centru.

Ovo nije bila i jedina negativna stvar s kojom se Vukašinović onda susreo - na Fejsbuku, naime, bila je otvorena grupa koja je nosila naziv „Svi mi koji mrzimo Mateju Vukašinovića".

 

 

Ova „zvezdica", pak, nikada nije odustala od pevanja, pa ni muzike uopšte.

- Prvu gitaru sam dobio sa 10 godina, a električnu mi je tata poklonio za 14. rođendan, kao iznenađenje. Išli smo zajedno da biramo prvu gitaru i to je za mene bio poseban trenutak - pričao je on ranije, pa dodao kako i nema baš mnogo slobodnog vremena.

 

 

- Navikao sam još od sedme godine da mi je raspored pun. Sa osam godina sam dobio ulogu u Pozorištu na Terazijama, a takođe sam tada počeo da pevam u horu „Čarolija" kod Leontine (Vukomanović). Imali smo već tada nastupe, pa sam navikao da „hendlujem" sa školom i obavezama sa strane - objašnjavao je Mateja, kog su često upoređivali sa Džastinom Biberom.

 

 

Vukašinović se, prenose dalje mediji, još uvek bavi pevanjem, a izgleda kao da gotovo i ne izlazi iz teretane, što s vremena na vreme i pokazuje na svojim društvenim mrežama.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike